Toys4Boys-messut tulevana viikonloppuna 8-9.3.2008

toys4boys logo

Tänään vasta tajusin, että tulevana viikonloppuna on tulossa Toys4Boys-messut Wanhassa Satamassa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyssä messussa vieraili kahden päivän aikana yli 8000 kävijää.

Ehkä mielenkiintoisin esittely messuilla tulee olemaan Rock Band -pelin lanseeraus Xbox 360:lle, jolla pääsee haastamaan sellaisia julkkiksia kuin Aki Linnanahde, Ville Pusa, Heikki Paasonen, Lauri Nurkse, Tuomas Wäinölä ja Lauri Porra.

Xbox:lla pääsee myös kokeilemaan seuraavia pelejä: Army Of Two, Burnout Paradise, Lost Odyssey, Halo 3, Mass Effect ja Project Gotham Racing 4. Paikanpäällä voit myös haastaa Suomen ensimmäisen(?) peliammattilaisen Erno “FinPro” Kurosen, joka tienaa elantonsa tällä hetkellä pelaamalla ajopelejä Berlin Allianz -tiimissä.

Muuten odotan messuilta hyvää osanottoa myös kotiteattereista ja muusta viihde-elektroniikasta. Messujen edustajalista onkin ihan kohtuullinen ja mukana myös esimerkiksi uusi Audi A4 Avant.

Viime vuoden messuista voit lukea Killin vanhasta blogista, josta löytyy myös kuvia ja alla vielä mukava video Ykkösiä ja Nollia blogin ylläpitäjältä OP Komoselta.

Nyt voit lukea tekniikanihmelapsi.com:n raportin vuoden 2008 messuista.

Linkit

1 thought on “Toys4Boys-messut tulevana viikonloppuna 8-9.3.2008”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *