Kotimaiset tietokoneartikkelit tammikuussa

Tammikuun artikkelit

Aluksi näytti siltä, että tammikuussa ei tule niin monta artikkelia kuin yleensä on totuttu näkemään kuukauden aikana. Viimeisinä päivinä kuitenkin pari sivua julkaisi pitkiä ja kattavia artikkeleita joiden lukemiseenkin meni muutama päivä. Tässä lista artikkeleista, jotka on julkaistu kotimaisilla tietokonesivuilla tammikuun aikana.

Skenegroup teki paluun pienen hiljaiselon jälkeen ja esitteli esimerkiksi mielenkiintoisen mallisen Zalman FG1000-pelihiiren. Metku.net:ssä julkaistiin erittäin hieno Eutanasia-DIY-kotelo. Muropaketissa on hyvä katsaus Blu-ray tekniikkaan ja testissä Asuksen lukeva Blu-ray-asema tietokoneeseen. Mato78.com uusi ulkoasunsa ja julkaisi tammikuussa mukavia artikkeleita prosessorijäähyistä ja emolevyistä.

Laita linkkiä kommenttiin, jos listasta puuttuu joku kotimainen artikkeli.

tekniikanihmelapsi.com

muropaketti.com

skenegroup.net

mato78.com

metku.net

6 thoughts on “Kotimaiset tietokoneartikkelit tammikuussa”

 1. Jos olet vastannut palautteeseeni osoitteeseen hpguru@hpguru.net niin vastaisitko hpgurus@gmail.com? Etenkin jos vastasit jotakin tärkeää.

  Näyttäisi olevan niin, että hpguru@hpguru.net lähettää muttei vastaanota viestejä. Ilmoitin vian ylläpitäjälle. Muuten kyllä näyttää hyvältä ja sainpa kaiken tämän lisäksi oikeuden cPaneliin, jossa näen tilastoja ja muita tietoja esim. käytettävästä kaistasta.

  Hyvältä näyttää, sinne voi myös näköään rekata, kuten tännekin. Suosituimmat palikka on todella mahtava, en edes uskonut sen olevan näin hyvä ja tarpeellinen. Hyvä ominaisuus.

 2. Sain eilen taas uuden ominaisuusidean sun blogista, asentelin IHAN ITSE ensimmäisen ominaisuuden WordPressiin eli Counterize II Status.

  Meni siinä eilisilta ja tämä aamukin kuvatiedostoja lisäillessä mutta ominaisuus toimii ja tämähän oli ensimmäinen asentamani ominaisuus tonne. Ennen on blogipalvelun ylläpitäjä asennellut puolestani… On kyllä simppeliä asentaa, kunhan tutustuu ensin mitä ja missä tekee.

 3. Anteeksi, että pommitan sua mutta en saa toimimaan Akismetin. hain WordPress.comista api-avaimen rekisteröitymällä ja laitoin sen sille vaadittuun kenttään akismetin asetukista.

  Kuitenkin ensiksi tämä näyttää hauskaa bloggausta ja sitten avain ei kelpaa. Mistä olet itse saanut api-avaimesi Akismetiin? Miksi minulla ei toimi, kokeilin jo rekisteröityä wp.comiin uudelleenkin ja kokeilein uuttakin api-avainta mutta ei kelpaa.

 4. Moi hpguru,

  En valitettavasti osaa auttaa tuossa Akismet-ongelmassa, koska itselläni ei vastaavaa ongelmaa ole tullut vastaan. Laitoin sinulle postia tuohon @gmail.com osoitteeseen.

 5. Sain toimimaan Akismetin. Ilmeisesti toimii, vaikka valittaakin ettei avain kelpaa. Pistin ensimmäisen spämmin, jonka internetistä löysin copy-paste -menetelmällä blogiini ja…

  Roskaa

  Akismet on pitänyt sivuiltasi poissa 1 roskaviestiä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *