Pioneerin plasman musta syvenee – 9mm ohut Project KURO plasma @ CES 2008

Pioneer Project KURO CES 2008

Pioneer KURO -malliston taulutelevisiot ovat monta kertaa valittu parhaiksi televisioksi. Nyt Pioneer on lyömässä omaa parasta tuotettaan uudella prototyypillä, jossa musta on täysin mustaa. Uudessa Project KURO -koodinimellä valmistuvassa plasmassa on saatu kuvapisteet sammutettua kokonaan, kun ruudulla esitetään mustaa. Näin plasmasta ei voida mitata lähtevän valoa laisinkaan. Samalla uusi televisio on myös maailman ohuin plasma 9mm paksuudellaan. Kuvakoko prototyypissä on 50 tuumaa, joten ihan pienestä kehitysversiosta ei ole kyse.

Project KURO on esillä CES 2008 -messuilla ja taas kerran Gizmodo tarjoaa parhaat kuvat. Kuvista mustan tasoa voi suuntaa antavasti verrata nykyiseen parhaimpaan KURO-malliin. Tietenkin kameran optiikka ja oman näytön säädöt vaikuttavat kuvanlaatuun, mutta kyllä tekniikka kuulostaa sen verran uskottavalta, että tämän mustemmaksi kuva ei voi kai mennä. Vielä kun tietäisi – ja näkisi – miten hyvin kirkkaus on saatu tähän plasmaan toteutettua. Se kun meinaa olla plasmoissa huonompi verrattuna LCD-televisioihin. Näyttää siltä, että plasmatelevisiot pystyvät vielä kehittymään paljon ja pysymään markkinoilla pitkään. Ainakin Pioneerin mallit.

Linkit

4 thoughts on “Pioneerin plasman musta syvenee – 9mm ohut Project KURO plasma @ CES 2008”

  1. Pioneerin Kuro taitaa olla paras tällä hetkellä, erilaista tekniikkaa kuin muilla.Musta on todella mustaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *