Alienwarelta kaareva über-leveä pelinäyttö @ CES 2008

Alienware kaareva dlp näyttö CES 2008

Alienware on esitellyt CES 2008 -messuilla mukavan leveää pelinäyttöä, jonka resoluutio on hulppeat 2880 x 900! DLP-taustaprojisiotelevision vasteaika on vain 0.02ms. Koko näyttö on tehty neljästä erillisestä paneelista ja prototyypissä näkyvät paneelien rajat pitäisi kadota tuotantoversioon mennessä. Hintaa ei ole vielä tiedossa ja saatavuus luvataan tämän vuoden toiselle puoliskolle.

Onneksi monet gadget-sivustot ovat messuilla käymässä ja tarjoavat meille videota ja kuvia näistä kaikista hauskoista hilavitkuttimista. Parhaimman laatuinen video on nähtävillä Gizmodon sivulla kuvien kera ja alla on Engadget.com:n huonompiresoluutioinen YouTube-video.

Linkit

2 thoughts on “Alienwarelta kaareva über-leveä pelinäyttö @ CES 2008”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *