Vuoden 2007 viimeiset kotimaiset tietokoneartikkelit

Nyt kun viime vuoden tilastot on vedetty kasaan, niin samaan hengenvetoon teen katsauksen myös kotimaisiin tietokoneartikkeleihin. Muropakettikin otti kantaa kotimaiseen tarjontaan pitkän tauon jälkeen, josta minäkin sain oman osani. Jee! Tässä vielä oma listani, joka sisältää omat arvosteluni ja muiden tarjonnan kahdelta viimeiseltä kuukaudelta vuonna 2007. Artikkelit ovat ilmestymisjärjestyksessä eli vanhin juttu on ylimpänä.

tekniikanihmelapsi.com

muropaketti.com

metku.net

mato78.com

skenegroup.net

Vaikka murossakin oli juttua että kotimaiset rautasivustot ovat vähentyneet viime aikoina, niin kyllä tästä kahden kuukauden listasta tuli silti aika pitkä. Jatkossa näitä listoja voi hyvinkin julkaista kuukauden välein, joten toivotaan että sama kirjoittelutahti jatkuu ja jopa paranee tänä vuonna. Jos listasta puuttuu joku tärkeä sivusto tai artikkeli, niin laita ihmeessä linkki kommentteihin.

5 thoughts on “Vuoden 2007 viimeiset kotimaiset tietokoneartikkelit”

  1. Mietin että laittaisin sen ensi kuun katsaukseen joten toivottavasti mato78:comiin tulee sitten lisää artikkeleita tammikuun aikana ettei jää lista lyhyeksi 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *