Buffalo LinkStation Live 500Gt kilpailun arvonta

Alunperin laitoin kilpailun pystyyn, jotta saisin ihmisiä kommentoimaan blogissani. Samalla ajattelin, että olisi hyvä jos blogin tunnettavuuskin samalla vähän kasvaisi. Kommenttien määrä kuitenkin yllätti minut täysin! En olisi ikinä uskonut, että tällainen kilpailu voisi olla niin suosittu että se keräisi yli 1000 osallistumista. Suuri kiitos tästä huikeasta osallistumismäärästä kuuluu isoille ja pienille sivustoille, jotka kilpailuuni linkittivät.

Olen lukenut jokaisen kommentin läpi ja löytänyt niistä monia mielenkiintoisia sivuja. Myöhemmin teen ehkä yhteenvedon itseäni eniten kiinnostavista sivuista. Tässä vaiheessa kävin kommentit läpi ja etsin kaikki kilpailuuni linkittäneet sivustot, jotta pystyin lisäämään lupaamani kolme ylimääräistä lippua arvontaan.

Suoritin arvonnan niin, että ensin hain MySQL-palvelimelta jokaisesta kommentista syötetyn sähköpostin vain yhteen kertaan. Näin yksi sähköposti osallistui arvontaan vain kerran, vaikka sillä olisikin tehty useampi kommentti eri nimellä. Tulokset vein taulukkolaskentaohjelmaan ja sen jälkeen lisäsin kolme ylimääräistä riviä jokaiselle linkittäneelle sivustolle. Näin jokaisella osallistujalla oli yksi tai useampi rivinumero arvonnassa käytössä.

random.org kilpailun osallistujat syötetty
Kaikki osallistujat syötetty random.org palveluun.

Arvottavia rivejä tuli 2-1027, jotka vein kätevään palveluun random.org. Siellä suoritin haun ja tulokseksi tuli luku 524. Tämän rivin kohdalta löytyi siis sen henkilön sähköpostiosoite, joka on juuri voittanut itselleen palkintona olleen Buffalo LinkStation Live 500GB verkkolevyn. Sähköpostilla hain sen kommentoijan kenelle tuon rivin sähköposti kuului ja onnellinen voittaja on…

random.org kilpailun voittaja rivi
Arvonta on suoritettu. Onnea voittajalle!

Late kommenttinumerolla 282

Laten vastaukset kilpailun kysymyksiin olivat:

1.Hilavitkutin.com
2.Hilavitkutin.com
3.paljon tulee vierailtua hilavitkuttimessa

Paljon onnea voittajalle! Nähtävästi kannatti käydä lukemassa hilavitkutin.com sivua tuolloin. Ja kaikille niille tuhannelle kommentoijalle, jolle onnen arpa ei tänään osunut, vinkkinä toinen kilpailu, jossa voi myöskin voittaa saman tuotteen. Käy osallistumassa osoitteessa skaba.fi, jossa osallistumisaika on tämän vuoden loppuun.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

13 thoughts on “Buffalo LinkStation Live 500Gt kilpailun arvonta”

 1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Kilpailu: Voita Buffalo LinkStation Live 500Gt

 2. Hyvää Joulua blogin ylläpitäjälle. Hyvää blogivuotta 2008 sinulle Sami. Ja onnea kilpailun voittajalle.

  Miksi muuten Sami et poista Voita -juttua tuosta sivupalkista? Kilpailuhan meni jo. Niin ja miksi tätä ulkoasua ei ole suomennettu kokonaan? Esim. Leave a Reply -kohta. Hyvä blogihan tämä on ja tulee olemaan.

  Hyvää joulua kaikille! Bloggaan itsekin myös vuonna 2008. Bloggaaminen on mukavaa.

 3. Kiitos hpguru ja hyvää blogivuotta myös sinulle ensi vuonna.

  Kiitos noista blogin huomautuksista. Kilpailulinkin otin jo pois, mutta sivupohjan suomentaminen on vielä vähän kesken. Koitan laittaa noita suomenkielisiä vastineita, aina kun kerkeän ja huomaan käännettävää.

 4. Joo älä muuta viserrä. On se kumma kun ei meinaa millään muistaa kirjoittaa tuota Gb:tä isolla B:llä, jolloin tarkoittaa tavua eikä bittiä.

  Pitääkin olla tarkempi jatkossa, koska muakin häiritsee, jos yksiköt on väärin kirjoitettu. Jos kokeilisin jatkossa käyttää Gt, niin pitäisi ainakin mennä oikein.

 5. No nyt on Buffalo noudettu postista ja kytketty reitittimeen. Asennus sujui mutkitta seuraten laitteen arvostelukirjoituksen esimerkkiä 🙂 eikä XP:kään tuottanut suurempia vaikeuksia Vistaan verrattuna. Jo pitkään turhauttanut tiedostojen siirtelu koneelta toiselle 4:n PC:n taloudessa alkoi jo käydä hermoille, mutta se elämä on nyt takanapäin.

  Laitteesta itsestään ei ole vielä ainakaan ilmennyt mitään moitittavaa: asennus oli vaivatonta, ulkonäkö on viimeistelty eikä tuulettimen äänikään ole vielä korviini kantautunut muun tiotokonehurinan seasta – käytännössä näytön taakse piilottamani laitteen olemassaolosta muistuttaa ainoastaan kuvake Omassa Tietokoneessa.

  Tuhannet kiitokset vielä Sami Laakkoselle ja toivotaan että blogissa saadan jatkossakin näitä kilpailuja. Oikein hyvää vuotta 2008 kaikille!!!

 6. Loistavaa että laite saapui ja sait sen pelittämään, Late. Aloinkin jo miettiä, että onkohan posti on onnistunut paketin toimittamisessa.

  Hyvä kuulla että tuli myös tarpeeseen, kun palvelee jopa neljää konetta teidän taloudessa.

 7. Pingback: Buffalo LinkStation Live purettuna | tekniikanihmelapsi.com

 8. Pingback: Pikakilpailu - 1Gt luottokorttimuisti | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *