Autopelaajan unelma – VRX Mach 4

VRX Mach 4 main

VRX Mach 4 rallisimulaattorissa on neljä näyttöä, joita jokaista ohjaa oma Xbox 360. Kuvan kokoonpanossa on kolme Sharpin 37″ Full HD näyttöä ja yksi pienempi 7″ näyttö takanäkymälle. 5.1 äänimaailma hoituu Harman Kardonin vahvistimella ja äänet tulevat ulos Bosen kaiuttimista subwooferin kanssa. Erikoisuuksina löytyvät tärinäefekti-systeemi ja kaksi virtuaalista tuuli-tuuletinta. Mukana on myös juomien säilytys tila.

Tästä tuskin ajosimulaattori voi enää parantua. Kuvan peli Forza 2 nähtävästi tukee myös neljää XBox 360:tä sekä neljää samanaikaista näyttöä. Kehikkoon mahtuu maksimissaan kolme 40″ näyttöä ja siihen voi asentaa myös tietokoneen, PS3:n ja Nintendo Wiin.

VRX Mach 4 1

VRX Mach 4 2

VRX Mach 4 3

VRX Mach 4 main 2

Linkit

4 thoughts on “Autopelaajan unelma – VRX Mach 4”

  1. Jos katsoo pelkkiä osia 3 x 37″ LCD, 7″ LCD, 4 x Xbox 360, Harman Kardon AV-vahvistin, Bose kaiuttimet, Micorosft ratti-polkimet, niin hinta kipuaa varmasti usemapaan tuhanteen taalaan.

    Tosin tuosta voisi ottaa hyvin mallia ja viritellä itse halvemman ratkaisun pienemmillä näytöillä tai sitten pyytää kaikki Xbox 360 kaverit kylään omien näyttöjen kanssa. Näin voisi saada aika huikean autopeli-illan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *