Tee näköisesi South Park hahmo

South Park on loistava sarjakuva ja ehdoton suosikkini yhdessä Simpsonien kanssa. Netti on siitä mukava paikka, että siellä on loistavaa lisämateriaalia ja uskolliset fanit tuovat hyvään televisiosarjaan mukavaa lisäarvoa omalla panostuksellaan. Sarjan alkuaikoina muistan hyvän sivuston, jossa South Parkin hahmoja oli mallinnettu näyttävästi 3D MAX ohjelmalla. Silloiselta sweeet.com saitilta tulostelin itsekkin muutaman 3D South Park hahmon tauluksi huoneen seinille.

Nyt netistä löytyi tylsien työpäivien ratoksi South Park hahmogeneraattori, jossa voit tehdä itsesi näköisen South Park hahmon vaikka messengerin kuvakkeeksi tai foorumin avatariksi. Hahmogeneraattori löytyy osoitteesta www.sp-studio.de ja siinä voi valita oman hahmon ulkonäön kasvon väristä taustakuvaan. Alla on oma näköishahmo, jonka otin talteen ohjeiden mukaan print screenillä ja liitin Windows Vistan Paint-ohjelmaan ja tallensin siellä PNG-kuvaksi.

South Park omakuva
Kädessä näkyvä iPod on kuvamanipulaatio. Itse en omista sellaista, vaikka haluaisinkin omistaa.

Linkit

12 thoughts on “Tee näköisesi South Park hahmo”

 1. Jep, mutta niin se vaan on, että villitys näyttäisi tulevan taas uudestaan! Taitaa olla, että nämä villitykset toistuvat sykleissä. Liekö se sitten kolme vuotta tuo kierroksen pituus?

 2. Nyt sitten rekisteröidyin tänne. Vaikka en tiedäkään mitä hyötyä siitä edes on, muuta kuin kommenttien tietoja ei tarvitse syöttää vaan kirjoitan rekisteröidyn nimimerkkini tiedoilla.

 3. Mä painan tota

  Print Scr
  _________
  Sys Rq

  näppäintä ni se kopioi (koko näkymän)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *