Kilpailu: Voita Buffalo LinkStation Live 500Gt

Buffalo LinkStation Live

Joulukuu ja joulu ovat mukavaa aikaa. Ihmiset ovat iloisella mielellä ja joulukiireiden jälkeen rauhoitutaan ja jaetaan lahjoja jouluaattona. Itse ajattelin myös olla jouluisella mielellä ja arpoa yhdelle tekniikanihmelapsi.com:n lukijalle jouluaattona hienon palkinnon.

Aion lahjoittaa yhden Buffalo LinkStation Live 500 Gt (HS-DS500GL/EU) -verkkolevyn yhdelle onnekkaalle lukijalle. Tämän palkinnon lahjoittamisen on mahdollistanut tämän blogin sponsori Serv-IT Helsinki, joten toivon että vierailette heidän sivuillaan kiitoksena kilpailun palkinnosta.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa. Teidän täytyy vain lähettää kommentti tähän kirjoitukseen. Kommentissa haluan vastauksen muutamaan helppoon kysymykseen:

  1. Mistä löysit tämän blogin ensimmäisen kerran?
  2. Mistä kuulit tästä kilpailusta?
  3. Mikä on sinun oma suosikkisivusi netissä tällä hetkellä?

Siinä kaikki. Kommentilla ja kysymyksiin vastaamalla olet mukana arvonnassa yhdellä osallistumisella, mutta jos kirjoitat tästä kilpailusta omassa blogissasi /sivustossasi, niin saat arvontaan mukaan kolme osallistumista. Tässä siis loistava tilaisuus muille bloggaajille ja sivujen ylläpitäjille osallistua arvontaan ja samalla linkittää omille sivuilleen tästä artikkelista. Tarkistan muiden sivujen kirjoitukset kilpailusta, joten pelkästään kilpailuun osallistumisen takia ei kannata sivuja pystyttää.

Kommentin lähettämisessä kannattaa käyttää omaa sähköpostia, koska otan yhteyttä voittajaan sitä kautta. Sähköposteja ei käytetä mihinkään muuhun ja niitä ei julkaista missään.

Huom! Kommentin näkymisessä voi kestää muutaman päivän, koska joudun hyväksymään kaikki uudet kommentoijat erikseen, ennen kuin kommentit tulevat näkyviin. Jos siis kommenttisi ei tule näkyviin heti, niin se johtuu siitä etten ole itse ehtinyt sitä vielä hyväksymään.

Ja eikun kommenttia lähettämään, niin voit mahdollisesti kasvattaa joululahjapinoasi vielä yhdellä lahjalla. Kommentissa saa laittaa muutakin palautetta tai vaikka jouluterveisiä <@:-)

Edit: Kiitos kaikille, jotka ovat laittaneet tästä kilpailusta linkkiä sivuillaan ja blogeissaan. Huomasin että muutamilta sivuilta linkit eivät ole tulleet näkyviin tämän uutisen kommentteihin trackback-linkkeinä. Muistathan tarkistaa että oman kirjoituksesi linkki löytyy tämän kilpailun kommenteista, jotta saat ansaitsemasi kolme osallistumista arvontaan.

Jos haluat tietää miten LinkStation toimii, niin käy lukaisemassa kirjoitukseni alla olevasta jutusta:

Buffalo LinkStation Live 500Gb ulos laatikosta ja verkkoon

Edit: Kiitos kaikille osallistujille! Kilpailu on päättynyt ja arvonta on suoritettu.

Linkit

1,029 thoughts on “Kilpailu: Voita Buffalo LinkStation Live 500Gt”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Buffalo LinkStation Live 500Gb kilpailun arvonta

  2. Pingback: Marras- ja joulukuun tapahtumia ja tilastoja | tekniikanihmelapsi.com

Comments are closed.