Star Trek tyyliin tehty upea kotiteatteri

Star Trek Kotiteatteri

Aikaisemmin valitsin viisi parasta kotiteatteria minhembio.com sivuilta, jotka olivat mielestäni unelmaratkaisuita elokuvien katselutiloiksi. Vähän aikaa sitten sain linkin kaverilta ällistyttävän hienoon kotiteatteriin, joka on tehty Star Trek Enterprise NCC-1701 aluksen tyyliseksi.

Teatteri sijaitsee tietenkin Yhdysvalloissa, kaiken suuruudenhulluuden ja rahalla ei ole väliä -maan, Palm Beach Countyssä. Se sisältää teatteri huoneen, baarin ja odottelutilan (ready room), jotka kaikki ovat kuin suoraan Star Trek Enterprise aluksen lavasteista. Teatterinhuoneen takana olevassa laitetilassa ei todellakaan ole säästelty laitteissa ja laitelista sisältää esimerkiksi jonkinlaisen verkkolevy ratkaisun, johon mahtuu kiitettävät 3 816 DVD levyä!

Huoneiden ilmalukko-ovet toimivat liiketunnistimen avulla ja liukuvat Enterprise tyyliin sivuille sarjasta tutun ääniefektin saattelemana. Kaukosäätimessä on paniikkinappula, jolla saa kaikki ledivalot välkkymään punaisena ja samalla soi aluksen hälytysäänet.

Teatteri on voittanut odotetusti CDEIA 2007 palkinnon parhaana kotiteatterina ja kaiken tämän lisäksi kotiteatterin omistaja on jo suunnittelemassa seuraavaa teatteriaan, joka varmasti tulee olemaan jotain yhtä älytöntä.

Linkit

1 thought on “Star Trek tyyliin tehty upea kotiteatteri”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *