Killer Bean is back!

Killer Bean Forever

Monet varmasti muistavat vielä hauskan 3D-animaation, jossa papu käy listimässä joukon bailaavia papuja, jotka soittavat musiikkia niin lujaa, että papu ei saa nukutuksi. Matrix tyylinen papu-animaatio olikin Matrix Reloaded -elokuvan pääanimoijan käsialaa. Nyt herra Jeff Lew on tekemässä tuosta hulvattomasta pavusta kokoillan elokuvaa ja vielä yksin!

Jeff lopetti työnsä ja alkoi työstämään omaa animaatioelokuvaa kotonaan jo vuonna 2003. Omien sanojensa mukaan Jeff on käyttänyt kaikki säästönsä ja vapaa-aikansa sekä tyhjentänyt luottokorttinsa elokuvaa tehdessään. Mittava projekti alkaa olemaan loppusuoralla ja nyt 85 minuutin elokuvasta Killer Bean Forever on julkaistu ensimmäinen traileri.


Killer Bean Forever – Official Trailer

Elokuvan mainossivuilta löytyy myös alkuperäinen vuonna 2000 julkaistu lyhyt animaatio Killer Bean 2: The Party. Elokuva on vielä tuotantovaiheessa ja itse en malta odottaa näin mahtavan elokuvan ilmestymistä. Siitä ei ole vielä tietoa miten elokuva aiotaan julkaista.

Linkit

1 thought on “Killer Bean is back!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *