Xbox 360 HD DVD -aseman ostajalle viisi HD DVD -elokuvaa kaupan päälle

Xbox 360 HD DVD asema

Juuri kun ehdin miettimään, että eikö Toshiba voisi tehdä Suomessakin jotain kamppanjaa, jossa HD DVD -soittimen mukaan saisi elokuvia kaupan päälle kuten jenkkilässä on, niin eikös Microsoft julkaissut Xbox 360 HD DVD -aseman ostajalle elokuvakamppanjaa käyntiin. Aseman ostaja saa tilata viisi HD DVD -elokuvaa, kun lähettää tilauskaavakkeen, kopion kuitista ja laitteen alkuperäisen viivakoodin postiin.

Valittavat elokuvat ovat jaettu kolmeen kategoriaan, joista kahdesta ensimmäisestä voi valita kaksi ja viimeisestä yhden. Valittavat elokuvat ovat seuraavissa kategorioissa:

A: Serenity, Riddickin aikakirja, Hulk, Van Helsing, Hurjapäät: Tokio Drift
B: Troija, Full Metal Jacket, Corpse Bride, The Prestige, Salasana: Swordfish
C: Musta Sade, Dreamgirls, World Trade Center

Ihan mukava elokuvavalikoima mielestäni ja itsekin voisin helposti ostaa HD DVD -aseman X360:een, jos konsolin omistaisin. Ihmeen paljon on Hugh Jackmanin elokuvia valinnoissa mukana?

Linkit

5 thoughts on “Xbox 360 HD DVD -aseman ostajalle viisi HD DVD -elokuvaa kaupan päälle”

  1. Pingback: XBox 360 HD DVD -aseman ostajalle viisi HD DVD leffaa kaupan päälle - Hilavitkutin.com - uutisia härveleistä ja hilavitkuttimista

  2. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Killer Bean is back!

  3. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Toshiba HD-E1 soittimeen 1080p24 firmware päivitys

  4. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Toshiba HD-E1 HD DVD -soitin 249 euroa ja kaupanpäälle 5 HD DVD -elokuvaa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *