Kotimaiset tietokoneartikkelit lokakuussa

Joskus aikoinaan muropaketti julkaisi aina edellisen kuukauden aikana julkaistut kotimaiset artikkelit eri tietokoneaiheisilta sivuilta. Itse löysin monta mielenkiintoista artikkelia ja sivustoa juuri tuon uutisen kautta ja nyt haluaisin jatkaa tuota uutisointia ja tuoda kotimaisia kirjoituksia paremmin esille. Tässä nyt ensimmäinen katsaus kotimaisiin artikkeleihin, jotka on julkaistu lokakuun aikana suomalaisilla sivuilla ja kirjoitettu suomeksi.

Muropaketti

Metku Mods

Skenegroup.net

Listasta ei kyllä valitettavasti tullut kovinkaan pitkä ja sivuja, joissa viime kuussa oli julkaistu omia artikkeleita, oli aika vähän. Itse en varmaan tiedä kaikkia sivustoja tai en osanut oikeista linkkilistoista niitä etsiä. Taitaa vain olla niin, että kotimaiset rautasivustot ovat nykyään karsiutuneet rankalla kädellä, kuten seuraavien sivujen etusivuilta voimme todeta:

Onneksi nykyään on myös muunlaisia sivustoja ja blogeja, joissa uutisia julkaistaan tasaiseen tahtiin teitokoneiden ja tekniikan maailmasta.

Puuttuuko listasta mielestäsi joku erinomainen sivusto, jossa asiaa tietokoneista tai teknisistä laitteista yleisesti? Laita puuttuvat linkit kommentteihin, jotta minäkin löydän lisää uusia sivuja, joissa vierailla. Tästä listasta tulikin niin näppärä, että tein siitä myös oman pysyvän linkit-sivun yläpalkkiin, johon lisäilen jatkossa kiinnostavia ja hyödyllisiä linkkejä kotimaisiin sivustoihin.

1 thought on “Kotimaiset tietokoneartikkelit lokakuussa”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *