Muiden kirjoituksia ja kuvia Digiexposta

Katso myös Digiexpo 2008 kuvat ja tunnelmat!

Kun nyt olen koko viikonlopun käyttänyt pelkästään Digiexposta kirjoittamiseen, ajattelin vielä vetää yhteenvetona muiden kirjoituksia aiheesta. Kuviakin messuilta on ihan kivasti ollut esillä ja tässä myös linkit kuvagallerioihin. Jos tiedät vielä muita kirjoituksia aiheesta, niin laita niitä kommentteihin ylös, niin lisään niitä tähän listaan. Isot propsit V2.fi portaalin videosta messuilta! Näitä juttuja on sitten mukava lukea ensi vuonna, kun uudet messut ovat taas edessä, että mitäs siellä olikaan vuosi sitten.

Linkit

tekniikanihmelapsi.com:n artikkelit Digiexpo 2007 messuista

2 thoughts on “Muiden kirjoituksia ja kuvia Digiexposta”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Kotimaiset tietokoneartikkelit lokakuussa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *