Digiexpo uutisia

Edome uutisoi Digiexpo 07 -messuista mielenkiintoisella tavalla; Bongaa tissit DigiExpossa. Tuolla otsikolla kyllä varmasti saadaan kävijöitä messuille ja ihmisiä lukemaan uutista tarkemmin. Mietin vain miksen itse keksinyt noin nasevaa otsikkoa, vaikka kirjoitinkin bodypainting maalauksesta messuennakossa. Samalla uutisessa julkistetaan kilpailu V2-sivuston kanssa parhaasta pelimaalauksesta omissa kasvoissa.

Virallisille sivuillekin on tullut jo mukavasti prosyyreitä eri valmistajilta, jotka kannattaa käydä lukaisemassa. Logitech on messuilla myös hyvin mukana ja esillä pitäisi olla uudistettu G15-pelinäppäimistö, G9-pelilaserhiiri ja uusi G51 5.1-kaiutinpaketti. Jimm’s PC-Store on saanut yhteen esittelykoneeseensa mukaan Intelin uuden “Yorkfield”-prosessorin.

Boardexpo.fi sivuilta voi ladata itselleen alennuskupongin, jolla pääsee messuille 5€ hintaan. Kuponkeja on saatavissa 16 000 ensimmäiselle, joten tarjous kannattaa käyttää nopeasti.

Linkit

Digiexpo messuista kirjoittelin ennakkoon uutisia ja itse messuilla vietin 2.11.2007 perjantai-iltapäivän. Tässä linkit kaikkiin artikkeleihin, jotka olen messuista kirjoittanut.

7 thoughts on “Digiexpo uutisia”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo 2007 kuvagalleria - osa 2

  2. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo 07 messuennakko

  3. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo 07 kuvagalleria - osa 1

  4. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo 07 messukatsaus - osa 1

  5. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Muiden kirjoituksia ja kuvia Digiexposta

  6. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo 07 messukatsaus - osa 2

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *