www.c64-Longplays.de

C-64 Commodore 64

Vähän aikaa sitten uutisoin sivusta, jossa on videoita kuinka Amiga pelejä pelataan läpi yhdeltä istumalta. Tänään löysin samanlaisia longplay videoita C-64 peleistä. Itse en ole niin paljoa kuusnepalla pelaillut ja pelit eivät tuo minulle samanlaista hekumaa, kuin ensimmäisen oman koneen, Amigan pelit.

Longplay videot ovat kuitenkin aivan loistavia demonstraatioita siitä, kuinka helposti silloin niin vaikeilta tuntuneita pelejä, olisi pitänyt pelata. Ehkä sitä itsekin voisi joskus yrittää vielä kerran uudestaan näitä klassikoita, jos sitä olisi edes vähän kehittynyt pelaajana.

Youtubesta löytyy useampikin pelivideo DerSchmu-käyttäjältä, mutta videot ovat myös ladattavissa c64-Longplays.de sivulta rar-pakattuina avi-videoina. Sivuilla on myös mukavat ohjeet, kuinka pelivideoita voi itse tehdä, jos vain osaa pelata tarpeeksi hyvin 😉

DIY pacman peliautomaatti

C-64 Longplays sivuston löysin Basen ylläpitämästä blogista, jossa on tehty täysikokoinen Pacman-peliautomaatti käsityönä. Loistavan projektin voi katsastaa osoitteesta pacmanprojekti.blogspot.com. Myös hilavitkutin.com uutisoi tuosta projektista ja mikäs siinä, ainahan sitä tuollaisia retroprojekteja mielellään lueskelee.

Linkit

8 thoughts on “www.c64-Longplays.de”

  1. Ei helekutti 🙂 Tuolta kun selasi niin löyty kyllä sellasia helmiä että. [url]http://www.youtube.com/watch?v=3I5GxGlSCOw[/url] …tätä tuli hakattua pirusti, mutta toi musa jäänyt parhaiten mieleen. Pakko saada toi soittoääneksi. :=)

  2. Koira: Tageja ei tarvitse käyttää tässä blogissa, kuten huomasit. Tuo ensimmäinen kommentti oli mennyt spam-lootaan, josta kävin sen vapauttamassa. Olisikohan juuri nuo tagit se sinne vieneet?

    Tuossa Rambo II:ssa on kyllä loistava musiikki!

  3. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo uutisia

  4. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Kotimaiset tietokoneartikkelit lokakuussa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *