Xbox 360:een sisäinen HD DVD asema

Netissä liikkuu huhuja, joissa Microsoft Xbox 360 konsoliin tulisi sisäinen HD DVD -asema. Samalla koneeseen tulisi myös ehkä HDTV-viritin, isompi kovalevy, langatonverkkokortti ja MP3-soittimen telakointiasema. Näiden lisäkilkkeiden mukana hintakin kyllä nousisi taivaisiin.

Sisäinen HD DVD -asema olisi kyllä ehdoton X360:ssä, jotta HD DVD elokuvamarkkinat lähtisivät kunnolla käyntiin ja pelien julkaisijat saisivat tarpeeksi tallennustilaa. Microsoft on kylläkin sanonut, että takaisin yhteensopivuus pitää aina olla, jotta käyttäjiä ei pakoteta hankkimaan HD DVD -asemaa nykyisiin DVD-asemalla varustettuihin konsoleihin. Vanhojen koneiden osalta toimisikin loistavasti DVD / HD DVD kombolevy, jossa on yhdellä puolella molemmat levykerrokset. Näin ei tarvitsisi käyttäjien miettiä kumpi asema heillä on konsolissaan.

Se mitä Xbox 360 konsoli mielestäni tarvitsee ehdottomasti on hiljainen paketti, jossa on HD DVD -optinen asema, vapaasti vaihdettava kovalevy ja paremmat videoiden streamaus mahdollisuudet verkon yli. Hintaa uudella laitteella ei saisi olla paljoa nykyistä hintatasoa enempää. Arviot uudesta Xbox 360 mallista ovat vuodelle 2008 tai vasta jopa 2009 CES messuille Las Vegasiin, joten vielä ei kannata pidättää hengistystä, että uudet mahdolliset lisäykset tulevat Xbox 360 konsoliin.

Linkit

5 thoughts on “Xbox 360:een sisäinen HD DVD asema”

  1. Njuu. hinta tosiaan pomppis varmaan tuonne pleikan nurkille. Mahdollinen vastaisku tilanteeseen jossa playstation 3 alkaisi keräämään vauhtia.

    Toinen mahis tietenkin, että nuo juuri hd-dvd kelkkaan hypännneet studiot vaatis investointeja microsoftin suunnalta.

  2. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo 07 messuennakko

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *