Adobe Flash Player 9 beta asennusohjeet

Nykyään Adoben omistuksessa olevasta Flash Playerista on julkaistu 9 version beta julkaisu. Uudessa versiossa on tuettuna H.264/MPEG-4 AVC, joka mahdollistaa paremman laadun videoiden julkaisussa. Videot voi nyt julkaista Flash Playerilla alkuperäisellä laadulla ja fullscreeninä (siis täyden kuvakoon resoluutiolla eikä millään postikortti-resoluutiolla). Tässä lyhyet ohjeet kuinka tuo beta Flash Player asennetaan Internet Explorerin lisäosaksi (ja myös Firefoxiin).

  1. Ensin mennään katsomaan ohjeet asennukseen täältä (tai jos skipataan ne ja tehdään kuten neuvon alla)
  2. Lataa ensin uninstaller tästä suorasta linkistä
  3. Avaa windows command prompt (start > run > cmd)
  4. Aja ladattu uninstaller siitä kansiosta johon sen tallensit “/clean” lisäoptiolla “uninstall_flash_player.exe /clean”
  5. Lataa ActiveX kontrolli IE selaimeen suoraan tästä linksitä tai täältä
  6. Huomasin että kannattaa myös ladata Windows lisäosa, jotta Flash toimii myös esim. Firefoxissa, suoraan tästä linkistä tai täältä
  7. Valmis

Nyt varmaan mietit että miksi pitää asentaa uusin beta versio Flash Playerista näiden vaikeiden ohjeiden opastamana? Siksi että voit katsoa videoita osoitteesta www.recordedamigagames.org 😀 Jatkoa luvassa…

Linkit

4 thoughts on “Adobe Flash Player 9 beta asennusohjeet”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Video kuinka Amigalla pelataan läpi The Secret of Monkey Island

  2. Miksi en saa ladattua Adobe Flash Player 9 betaa sieltä sivustosta? Kun painan “agree and install now”, se lataa hetken sivua ja sitten ei tapahdu mitään. En jaksa uskoa, että se johtuu internet asetuksista tai filttereistä.

  3. mut ku olen ladannut tuon uuden abobe10 ni se ei hyväksy enää mun nokia puhelinta! miksi ei?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *