Vierailevana tähtenä www.hilavitkutin.com:ssa

Minulla oli kunnia saada julkaista ensimmäinen juttuni Suomen ensimmäisessä ja parhaassa gadget-blogissa. Oma blogini keskittyy enemmän kotiteatterin ja tietokoneen maailmoihin ja ehkä yritän myös yhdistää noita aihepiirejä erilaisissa projekteissa. Hilavitkuttimessa julkaisin pikkukivan uutisen Motorolan tulevasta kullatusta RAZR2-puhelimesta ja tuohon blogiin aihe sopikin paremmin kuin omaani.

Kiitokset Erkille, että hyväksyi minut kirjoittamaan artikkeleita hilavitkutin.com-blogiin. Oman sivuni näkyvyys ja tunnettavuus ainakin paranee tämän yhteistyön osalta ja aion myös aina linkittää omista artikkeleista hilavitkuttimeen, jos sieltä löytyy lisätietoa kirjoituksiini.

Linkit

2 thoughts on “Vierailevana tähtenä www.hilavitkutin.com:ssa”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Lokakuun tapahtumia ja uutisia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *