Rottatouille 19.10 elokuvateattereissa

Ratatouille


Pixar tekee tällä hetkellä ehdottomasti parhaimmat animaatioelokuvat ja heidän uusin Ratatouille elokuva saapuu Suomen teattereihin perjantaina 19.10. Linkeistä pääsee katsastamaan trailerit suomeksi ja englanniksi puhuttuina. Näissä trailereissa ei mielestäni ole liikaa spoilereita, vaikka elokuvan juoni aika hyvin paljastuukin. Itse en pidä ollenkaan ylipitkistä trailereista, jossa paljastetaan kaikki olennaisimmat kohtaukset elokuvasta. Näin tapahtuu varsin usein komedioiden kohdalla, kun trailerilla yritetään houkutella ihmisiä elokuvaa katsomaan ja itse elokuvassa ei sitten ollutkaan yhtään vitsiä lisää.

Pixarin animaatiot ovat mielestäni oikein mukavaa viihdettä ja toimivat myös hyvin testimateriaalina kuvalle ja äänelle efekteineen ja musiikkiraitoineen. Omasta DVD kokoelmasta löytyykin melkein kaikki Pixarin animaatiot ja odotan innolla että pääsen teatteriin katsastamaan tämän tulevan Ratatouillen. Alkuperäisellä ääniraidalla tietenkin.

Linkit

2 thoughts on “Rottatouille 19.10 elokuvateattereissa”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Killer Bean is back!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *