Kännykästä 720p HD-videokamera

Tero Lehto kirjoitti mielenkiintoisen uutisen Tietokone-lehden nettisivuille Broadcomin uudesta Videocore III -suorittimesta, joka mahdollistaisi kännyköissä HD-laatuisen videon toistamisen ja tallentamisen. Tulevaisuuden multimediapuhelimesta videon voisi myös siirtää taulutelevisioon katsottavaksi HDMI-liitänän yli.

Videota 720p-resoluutiolla tallentava kännykkä voisi hyvinkin korvata halvimmat videokamerat, kun teräväpiirtosoittimet ja -tallentimet yleistyvät kodeissa. Täytyy vain ensin odottaa ensimmäisiä kuluttajmalleja, jotta nähdään toteutuvatko lupaukset. Arviot ensimmäisistä valmiista tuotteista ovat ensi vuoden lopulla.

Linkit

6 thoughts on “Kännykästä 720p HD-videokamera”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » 51GB HD DVD levy ja HD-videon polttaminen DVD-R levylle

  2. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Vierailevana tähtenä www.hilavitkutin.com:ssa

  3. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Pelaa Quakea Nokian puhelimella

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *