Pioneer Elite Kuro 110-FD paras plasmatv koskaan?

Pioneer DPD508 Kuro lady

Home Theater Mag on arvostellut Pioneerin uuden 50″ Full HD plasman parhaimmaksi näkemäkseen taulutelevisioksi. Mustan taso pitäisi olla tässä mallissa samaa tasoa kuin parhaimmissa kuvaputkitelevisioissa (CRT). Ainoa ongelma tässä on tietenkin hinta $5999, mutta rahalla pitäisi saada parasta mitä markkinoilla on tarjota taulutelevisoiden puolella.

Gizmodon jutusta löytyy myös linkki ConsumerReports.org sivulle Panasonic TH-50PZ700U mallin arvosteluun, joka heidän mielestään on paras plasma, jonka ovat testanneet. Tuo malli onkin parempi vaihtoehto tavalliselle kuluttajalle, koska hinta on realistisempi $2900. Home Theather Mag vinkaa myös että Pioneerin HD Ready plasma PDP-5080HD voisi olla ihan yhtä hyvä vaihtoehto, koska kuvaominaisuudet ovat lähes samaa luokkaa kuin Pioneer Elite Kuro 110-FD -mallissa. Resoluutio PDP-5080HD mallissa on 1365×768 kun taas Full HD malleissa se on aina vähintään 1920×1080 pikseliä.

Itse kävin katsomassa Pioneerin Kuro plasmoja Helsinki High End 2007 messuilla ja ne kyllä näyttivät erinomaisilta pikaisessa katsauksessa. Esittelyssä oli 50″ HD Ready ja Full HD mallit, joihin kuva tuli samasta Pioneerin Blu-ray soittimesta. Viiden metrin päästä olin näkeväni kyllä tarkempaa ja parempaa kuvaa Full HD mallissa, mutta kovinkaan selvää eroa en pikaisella katsomisella nähnyt Full HD:n eduksi. Suomen Pioneerin sivuilta tuota 110-FD mallia ei löydy, joten täytyy etsiä vähän enemmän, jotta tiedän oliko messuilla ollut malli sama kuin tuo Home Theather Mag sivuilla arvosteltu plasma. En kyllä usko että Full HD Kuro-malleja olisi niin montaa erilaista. Jos jollakulla on parempaa tietoa Pioneerin plasmoista, olisin kiitollinen lisätiedoista. Itse vasta tutustun tarkemmin Pioneerin plasmatv malleihin.

Linkit

2 thoughts on “Pioneer Elite Kuro 110-FD paras plasmatv koskaan?”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Star Trek tyyliin tehty upea kotiteatteri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *