Playstation 3 hinta laskee ja 40Gb versio markkinoille

Playstation 3 PS3 40GB


Sony näyttää tosiaan haluavan Playstationin olevan useammassa kodissa ensi jouluna, kun se laskee PS3:n Starter Packin hintaa 499 euroon ja tuo markkinoille kevyemmän version, jossa on 40Gb kovalevy. Hintaa pienemmällä versiolla tulee olemaan vain 399€ ja siitä puuttuu muistikortinlukija, tuki PS2-peleille ja pari USB porttia, jonka jälkeen koneeseen jää vielä kaksi USB porttia.

PS3 on tällä hetkellä paras Blu-ray soitin hintaluokassaan ja tämä hinnanalennus ja uusi riisutumpi versio tuo Blu-ray soittimen taas lähemmäksi tavallista kuluttajaa. Tietääkseni tämä uusi PS3 399€ hintaan on ensiviikon julkaisun jälkeen halvin Suomesta saatava Blu-ray soitin? Ominaisuudet ja kuvanlaatu ovat kirjoitusten mukaan loistavat Blu-ray elokuvissa ja PS3 toimikin hifimessuilla jokaisessa huoneessa – paitsi Pioneerin joka esitteli omaa soitintaan – Blu-ray-elokuvien toistimena.

Itse en enää ehdi niin paljoa pelailemaan, joten tämä 40Gb versio on aika houkutteleva 399€ hinnallaan teräväpiirtosoittimeksi. Myös DVD-elokuville PS3 on loistava valinta taulutelevisioissa 720p- ja 1080p-skaalauksen takia ja CD-toistoakin on kehuttu hifilaitteiden tasolle.

Linkit

25 thoughts on “Playstation 3 hinta laskee ja 40Gb versio markkinoille”

 1. DVD Plazan foorumeilta löytyi juttu jossa paremmin tiedossa Suomi-hinnat. 40Gb laitteelle tulee täällä 80€ enemmän hintaa eli 479€ ja saatavissa perjantaina 12.10. Näin nykyisiin Starter Packeihin ei jää hinta eroa melkein ollenkaan, joten mielenkiintoista nähdä mitä tuon paketin tilalle on sitten tulossa, jos myydään vain nykyiset PS3 60Gb Starter Pack varastot loppuun?

  http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?p=963654

  konsolifin.net-uutinen:
  http://konsolifin.net/uutinen.php?site=ps2&id=3879

 2. Sinänsä ihmeellistä, että ovat tuon ps2 pelien pelaamisen riisuneet pois. Tällä hetkellähän tuo ps3 pelikanta on äärettömän pieni, mutta sillä on ollut erittäin paljon ps2 pelejä.

  Tietenkin jos haluaa pelkän bluray soittimen niin sittenhän kaikki turhat ominaisuudet pois on ihan jees.

 3. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Playstation 3 tuli markkinoille vuoden liian aikaisin?

 4. Tämä uutinen on kirjoitettu yli vuosi sitten, joten uudet versiot ja hinnat ovat sen jälkeen tulleet markkinoille. Tästä nykyisestä WordPress teemasta tuota kirjoituksen julkaisemisvuotta ei oikein huomaa, mutta vuosi löytyy ainakin tuolta osoiteriviltä /2007/10/06/.

  Tämä uusi 80 Gt Playstation 3 malli maksaa tosiaan tällä hetkellä muutamassa paikassa 399 euroa, joka on hyvä asia, jos haluaa hiljaisen pelikoneen joka toimii erinomaisesti myös Blu-ray soittimena. Tässä uudessa 80 Gt PS3 mallissa ei ole muuta eroa kuin isompi kovalevy tuohon aikaisempaan 40 Gt malliin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *