RSS-syötteet nyt myös otsikkopalkissa

Luin joskus, että blogissa pitäisi olla RSS syötteet heti näkyvillä kun kävijät tulevat sivuille. Tämä sen takia, että monet lukevat tänä päivänä sivuja vain RSS-lukijoilla. Itse en ole tuota vielä paljoa harrastanut, mutta olen kyllä ymmärtänyt sen hyödyt sivujen seurannassa, kun uusimmat jutut ovat nopeasti selattavissa kaikista halutuista sivuista.

Oman blogin pohjani valitsin valmispohjista, koska alussa minulle on tärkeintä saada kirjoitettua sisältöä eikä virittää CSS-määrittelyillä blogin ulkoasua kuntoon. Jos olisin itse alkanut alusta tekemään omaa sivupohjaa, en varmaan olisi koskaan saanut blogia pystyyn. Nyt olen kuitenkin saanut vähän kiinni siitä miten tämän blogin ulkoasu muodostuu. Muutaman kokeilun ja erehdyksen kautta sain lisättyä sopivat painikkeet heti otsikon viereen, josta voitte hakea tämän blogin RSS-syötteet jutuille ja kommenteille.

Samalla rekisteröidyin myös feedburner.com -palveluun, koska näin kannattaa kuulemma myös tehdä? Tuo palvelu hoitaa siis blogini RSS-syötteen, joka löytyy nyt osoitteesta http://feeds.feedburner.com/tekniikanihmelapsicom. Laitoin myös ohjeiden ja suositusten mukaan päälle full RSS feed -asetuksen, jotta RSS-syötteessä näkyisi koko juttu. <!—more—> kentän käyttö kuitenkin katkaisee jutun myös RSS-syötteessä ja noissa pidemmissä jutuissa toivon, että jaksatte tulla sivuille asti ne lukemaan. Yritän panostaa ensimmäiseen kappaleeseen, jotta siitä saisi aina tarpeeksi informaatiota mistä jutussa on kyse. Olet siis tervetullut lukemaan juttujani Feedburnerin hallinnoimasta RSS-syötteestä. Toivottavasti se lisäisi lukijakuntaa entisestään tekniikanihmelapsi.com -blogissa.

Kommenteissa voitte ehdottaa hyvää suomenkielistä vastinetta sanalle posts!

Linkit

1 thought on “RSS-syötteet nyt myös otsikkopalkissa”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *