www.minhembio.com TOP 5 kotiteatterit

Ruotsalaisten vastine kotimaiselle DVD Plazan kotiteatterigallerialle on www.minhembio.com. Sivuilta löytyy todella paljon lukijoiden kuvia heidän kotiteattereistaan ja hifi-projekteistaan. Parhaimmat kuvat ovat todella ammattitaitoisia ja huomaa että naapurimaassa ei kitsastella laitehankinnoissa oman elokuva- ja musiikkinautinnon maksimoinnissa. Monet ovat laittaneet myös rakennusvaiheesta kuvia, joista on mielenkiintoista seurata projektien valmistumista lopulliseen muotoonsa. Laitteiden lisäksi myös sisustukseen on panostettu ja monista projekteista voikin saada vinkkejä myös oman kotinsa sisustamiseen.

Sivuilla ehkä mielenkiintoisin toiminto on erittäin pitkälle viety haku. Kuvien yhteyteen on tarkoitus aina kirjoittaa mitkä laitteet näkyvät kuvissa ja hakutoiminto osaa hakea kuvatekstien perusteella tietyn laitteen kaikki kuvat. Haulla voi helposti vaikka hakea miltä näyttää uusi Panasonic TH-42PX70 plasma-tv erilaisissa huoneissa ja eri kaiutinparien rinnalla.

Sivuilta löytyy myös Minhembio favoriter -sivu projekteista, jotka herättivät ylläpitäjien huomion sekä suosituimmat kuvagalleriat viimeisten 30 päivän ajalta. Jos et ehdi, jaksa tai halua tarkastaa kaikkia gallerioita läpi nyt heti, niin olen valinnut omasta mielestäni parhaimmat ja kiinnostavimmat viisi galleriaa sinulle valmiiksi.

Tekniikan ihmelapsen TOP 5 kotiteatteria minhembio.com galleriasta

Hemma hos…

  1. jaysan
  2. JFG
  3. miper
  4. perra1
  5. Johan

Ja vielä kunniamaininta koko projektin kuvituksesta nimimerkille kusen

Niille jotka haluavat tarkemmin syventyä sivujen sisältöön ja toinen kotimainen ei taivu ihan niin hyvin, niin täältä löytyy ruotsi-suomi sanakirja apuun. Pikaoppaana voisin kertoa että haku löytyy kohdasta Sök ja kuvat ovat välilehdellä jonka nimi on Bilder 😉

Olisi myös mukava tietää muiden suosikkeja minhembio.com tai DVD Plazan galleria sivuilta, joten pistäkäähän kommenttina teidän mielestä paras kotiteatteri, johon olette törmänneet.

Linkit

2 thoughts on “www.minhembio.com TOP 5 kotiteatterit”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Star Trek tyyliin tehty upea kotiteatteri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *