Kovat kannettavat testissä Ykkösiä ja nollia blogissa

Tietokone-lehden blogissa Ykkösiä ja nollia on ollut testissä kestävämmän luokan kannettavat, kuten Panasonic Toughbook CF-30. Lehdestä en ole juttua ehtinyt lukaista, mutta onneksi testeistä on tehty kunnollinen YouTube-video kaiken kansan nähtäväksi.

Ykkösiä ja nollia blogia kirjoittaa Olli-Pekka Komonen, joka on tullut tunnetuksi nytkin subilla uusintana pyörivästä realitysarjasta FC Nörtit. Kyseisessä sarjassa urheilukammoisista nörteistä yritetään tehdä oikeaa jalkapallojoukkuetta ja finaalivastustajaksi he saavat HJK edustusjoukkueen.

Itse törmäsin tuohon samaiseen FC Nörtit kokoonpanoon kun pelasimme futsal harrastelijaliigaa pari vuotta sitten. Sama FC Nörtit kokoonpano sattui pelaamaan samassa lohkossa kuin oma joukkueemme. Ottelu päättyi 1-9 nörttien tappioksi, mutta hauskaa heillä näytti olevan. Jos jalkapallossa ja futsalissa ei taidot ole olleet ihan kohdillaan, niin onneksi OP on sentään julkaissut laatuvideoita Ykkösiä ja nollia -blogissaan.

Linkit

Ykkösiä ja nollia – Kestokannettavat testissä
FC Nörtit kotisivu
Suomen Palloliitto – Helsingin piiri – futsal

1 thought on “Kovat kannettavat testissä Ykkösiä ja nollia blogissa”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *