Suomalaisista 21% tekniikan edelläkävijöitä

Kauppalehden sivuilta huomasin tänään, että MikroBitti-lehden teettämän kyselytutkimuksen mukaan 21 prosenttia suomalaisista lukeutuu kategoriaan tekniikan edelläkävijät. Tämä tarkoittaa sitä että jopa miljoona suomalaista tekee teknisiä hankintoja etulinjassa.

Toisaalta jutusta kävi myös ilmi että viidennes myös vastustaa kaikkea uutta viimeiseen asti. Itse en ymmärrä mitä vastustamista uudessa tekniikassa ja sen hankkimisessa on, mutta sallittakoon jokaiselle oma mielipiteensä ja aatteensa.

Nyt kun vielä saadaan nämä miljoona suomalaista antamaan oma mielipiteensä uudesta tekniikansta tekniikan ihmelapsen sivuille ja myös nämä toiset miljoona tekniikan vastustajaa huomaamaan blogistani, että uusi tekniikka todellakin on mielenkiintoista ja tavoittelemisen arvoista.

Itse lukeudun kylläkin vielä toistaiseksi siihen ryhmään joka ensin pohtii tarkkaan ennen kuin laittaa rahansa tiettyyn tekniikkaan. Tämän takia en ole myöskään vielä hankkinut teräväpiirtolaitteista muuta kuin HD Ready plasmatelevision, jonka päivittäminen FULL HD malliin on jo ollut haaveissa. Uusimman tekniikan rahallinen panostus pakottaa vielä miettimään kahdesti ennen kuin teen päätöksiä omissa hankinnoissani. Toivottavasti tämän blogin kautta minulle aukeaa mahdollisuuksia tutustua paremmin uusimpaan tekniikaan, vaikka sponsoroitujen laitetestien kautta.

Itselläni tällä hetkellä suurin kiinnostuksen kohde on joku teräväpiirtosoitin, joko HD DVD tai ehkä jopa kiinnostavampi Blu-Ray. Olisi mukava myös tietää mitkä laitteet blogini lukijoita tällä hetkellä kiinnostavat ja mitkä ovat seuraavana hankintalistalla?

Linkit

3 thoughts on “Suomalaisista 21% tekniikan edelläkävijöitä”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *