HD DVD ja Blu-Ray elokuvia nyt myös Makuunista ja Filmtownista

Pienemmät videovuokraamot ovat jo hetken aikaa tarjonneet uusia teräväpiirtoelokuvia vuokralle. Nyt myös isommat vuokraamot ovat saaneet ensimmäiset teräväpiirto elokuvansa hyllyille. Makuunissa ainakin on ilmestynyt 300-elokuva kaikilla kolmella DVD, HD DVD ja Blu-Ray -formaatilla vuokrahyllyyn.

Kyseinen elokuva on saanut hyviä arvosteluita ja kirjoitushetkellä IMDB:ssä 8.1/10 arvosanan. Jos elokuvan tarkoitus ja juoni on jäänyt vielä epäselväksi, kannattaa tarkastaa siitä muutama YouTube-traileri.

Simpsons 300 Trailer

Family Guy 300 Trailer

Tästä elokuvasta taitaa tulla myös hyvä teräväpiirtoelokuvien hitti, kuten oli myös Matrix vuonna 1999 kun se julkaistiin DVD:llä. Itse ainakin hankin silloin ensimmäisen DVD-soittimen, jotta sain katsoa Matrix-elokuvan parhaalla mahdollisella kuvan- ja äänenlaadulla. Taisin silloin maksaa DVD soittimesta n. 500 euroa, joten jos kohta tulevat ensimmäiset Blu-Ray tai HD DVD soittimet tuohon hintaan, niin jomman kumman hankinta tuntuu kyllä erittäin perustellulta.

4 thoughts on “HD DVD ja Blu-Ray elokuvia nyt myös Makuunista ja Filmtownista”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Blu-ray myy enemmän kuin HD DVD

  2. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Wal-Mart vahvisti alle 200$ HD DVD -soittimen

  3. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Playstation 3 tuli markkinoille vuoden liian aikaisin?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *