Assembly 2007 & AssemblyTV stream

VLC Media Player asmtv

Assembly on taas käynnissä Helsingin Hartwall areenalla ja tapahtumia sieltä voi seurata kätevästi myös kotoa AssemblyTV:n kautta video stream palveluna. Tapahtuma streamataan VLC Media Player ohjelmalle sekä myös Quicktime-formaatissa.

VLC media player on ilmainen media soitin, joka soittaa AssemblyTV lähetyksen lisäksi myös nipun muitakin formaatteja MP3:sta DVD elokuviin. VLC Media Player on minulle uusi tuttavuus, mutta näyttää toimivan hyvin myös Windows Vista alustalla. Omassa käytössä sitä täytyykin testata myös divx, h.264 ja DVD käytössä. Pikakokeilussa näyttäisi siltä VLC Media Player voisi olla varteenotettava vaihtoehto Media Player Classicille.

Assembly lähetetään 512k, 1M ja 2M streameinä, mutta eroa kuvanlaadussa noiden erikaistannopeuksien välillä en paljoa huomaa, kun lähetystä katsoo koko ruudun kokoisena. VLC Media Playerilla katsottuna stream myös katkeaa aina muutaman minuutin katselun jälkeen, jolloin pitää painaa stop ja uudestaan play jotta lähetys taas jatkuu.

Kokeilin myös ladata Applen Quicktime 7 ohjelman, mutta toistaiseksi en ole saanut yhtään Assembly TV:n Quicktime streamia auki nettisivuilta tai ottamalla copy/paste Quicktimen Open URL komentoon.

Assembly Summer 2008 stream uutinen löytyy täältä.

Katso myös: Assembly Summer 2008 kuvia ja tunnelmia

Linkit

1 thought on “Assembly 2007 & AssemblyTV stream”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *