amigaremix.com

Monet ovat aloittaneet oman tietokoneuransa C-64:n ja Amigan parissa. Silloin suurin osa ajasta on varmasti pyörinyt monilla pelien ympärillä ja niiden musiikit ovat varmasti pinttyneet monien takaraivoon tuntien pelisessioiden jälkeen kunnes vanhemmat ovat tulleet vihdoin vetämään pistokkeen seinästä.

Pelien musiikeista pääsee vieläkin nauttimaan ja paremmalla laadulla kuin neljäraita MODeilla silloin tehtynä. Monet artistit tekevät vielä tänäpäivänäkin uusia versioita ja remixejä vanhojen klassikkopelien musiikeista kuten Commando, Giana Sisters, Turrican ja Speedball.

Amiga faneille paras paikka fiilistellä tuon ajan musiikista on amigaremix.com.

C-64 musiikkia löytyy osoitteesta remix64.com.

Molemilla sivuilla on hyvä arvostelujärjestelmä ja haut ovat nopeita, jotta löytää oman suosikkipelinsä musiikin nopeasti. Molempiin tulee myös uusia remixejä tasaiseen tahtiin, joten sivuilla voi käydä säännöllisesti tarkastamassa uutta materiaalia.

Hyviä säveltäjiä, ja omia suosikkejani, joiden remixejä kannattaa etsiä ovat Rob Hubbard, Chris Hülsbeck ja Martin Galway.

1 thought on “amigaremix.com”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *