Viivästyksiä Hobbittiin ja mahdollisesti pidennettyyn LOTR Blu-rayhin

Blu-ray.com uutisoi Warnerin johtajan Alan Hornin ilmoittaneen viivästyksestä seuraavaan Tolkien leffaan Hobbit. Viivästys Hobbitin teatteriin tulolle on sinänsä aika pitkä sillä Alan Hornin mukaan teatteriin tulo saattaa viivästyä jopa vuoden 2012 lopulle. Alkuperäisen teatteriintulon olisi pitänyt tapahtua vuonna 2011. Samaan syssyyn Blu-ray.comin uutisoija uumoilee tämän tarkoittavan sitä, että aikaisemmin ilmoitettu Taru sormusten herrasta trilogian teatteriversion Blu-ray-julkaisu jää todennäköisesti pidemmäksi aikaa ainoaksi Blu-ray-julkaisuksi sarjasta. Tarkoittaen sitä, että elokuvasarjasta julkaistujen Extended Editioneiden Blu-ray-versioiden julkaisu saattaa venyä aikaan juuri ennen Hobbitti elokuvan julkaisua.

Toteutuessaan tämä uutinen ei kyllä ole mieleinen sillä olen odotellut LOTRin Blu-ray-julkaisua vesi kielellä, mutta en ole kyllä aivan varma haluanko ostaa pelkästään teatteriversiota vai odottelisinko noita pidempiä versioita. Odottavan aika on pitkä.

Linkit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *