Amazon.co.uk Blu-ray-tarjouksia

Blu-ray, Full HD, HDTV, kotiteatteri Lisää kommentti

Blu-ray logo

Blu-ray.com tiedottaa, että amazon.co.uk -nettikaupalla on tällä hetkellä liuta Blu-ray-tarjouksia, joista mielenkiintoisin on listalta valittuna 2 Sony Pictures Home Entertainmentin leffaa. Valittuasi kaksi tarjoukseen kelpaavaa leffaa saat toisen kaupan päälle ilmaiseksi.

Listaa on kyllä sikäli rajattu, mutta käyvät leffat voi löytää tästä linkistä:

Buy One Get One Free on Amazing Blu-ray Titles from Sony

Toisessa mielenkiintoisessa tarjouksessa voi ostaa valittavalta listalta kaksi Blu-ray-leffaa 17 £ hinnalla. Täytyy tosin huomioida, että osa listan leffoista on itsessäänkin jo melkoisessa tarjouksessa. Listalta kyllä löytyy hieman arvokkaampiakin leffoja joilla tarjouksesta saa hyvän alennuksen.

Two Blu-ray Titles for £17

Blu-ray-elokuvissa on yksi harvoin mainittu etu, sillä toisin kuin DVD-ssä levylle mahtuu enemmän leffasta ja alueesta riippumatonta materiaalia. Usein elokuvat esimerkiksi julkaistaan ns. “Multi-lingual” -versioina, jolloin levyllä on mukana useamman eri kielen tekstitykset ja jopa dubbauksia.

Jonkinlaista ylläpidettyä listaa ulkomaisista Blu-ray-julkaisuista, joissa on mukana myös suomenkielinen tekstitys voi löytää DVD-plazalla sijaitsevasta keskustelusta:

Lista: Suomitekstit ulkomaisissa BD-levyissä – dvdplaza.fi

Tuolta listalta voi bongata jotain Blu-ray-leffoja missä on suomitekstit ja kattella tämän avulla tuolta amazonista hyviä leffoja. Listaa päivitetään harvakseen käyttäjien bongaamista suomitekstityksillä varustetuista leffoista. Itse voit varmistua suomiteksityksien mukana olemisesta tarkastelemalla amazonin blu-rayn product detailsin “subtitles” -osaa, jossa on maininta “Finnish”, mikäli blu-raylta kyseiset tekstitykset löytyy.

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

3 Kommenttia artikkeliin “Amazon.co.uk Blu-ray-tarjouksia”

 1. Jyri Väätäinen Says:

  WordPress 2.8.6 on saatavilla! Tiedota asiasta pääkäyttäjää.

  HUOM. SUOMESSA ON JO HAKKEROITU SIVUSTOJA, JOTKA KÄYTTÄVÄT VANHOJA WORDPRESSEJÄ. ESIM. MOZILLA.FI TUORE PHPBB3 HAKKEROITU VANHAN WORDPRESSIN KAUTTA. PÄIVITTÄKÄÄ WORDPRESS AINA, KOSKEE MYÖS SAMI LAAKKOSEN HENK.KOHT. BLOGIA.

 2. IT-asiantuntija Says:

  Hei, ei ei, en sitä salaa WordPressiä päivittämällä ongelmat välttää!

  Älä laiskottele, päivitä WordPress!

 3. IT-asiantuntija Says:

  ?

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja