Digiexpo 2009

Tulevana viikonloppuna järjestetään taas viihde-elektroniikan isoimmat messut Suomessa. Digiexpo 2009 aukeaa yleisölle perjantain ja kestää koko viikonlopun sunnuntaihin asti. Tekniikanihmelapsi.com on lähdössä tutustumaan messuille jo torstaina ammattilaispäivänä, kuten myös viime vuonna Digiexpo 2008 tapahtumassa. Katsotaan saadaanko jo torstaina julkaistua kuvia ja tunnelmia messuista ja sen uutuuksista.

Mukana Digiexpo-messuilla on kotiteattereita, pelejä, taulutelevisioita, puhelimia, kameroita ja kaikkea mukavia teknisiä laitteita. Katseltavaa riittää ja monia syksyn uusia vielä julkaisemattomia pelejä pääsee pelailemaan ja kokeilemaan itse. Tässä muutamia tuotteita ja julkaisuja, joita messuilla on esillä tänä vuonna.

Pelit

Nintendo julkaisee messuilla erittäin suositun Wii Fit pelin uuden version Wii Fit Plus -pelin. Peliä pääsee kokeilemaan Amon osastolla yhdessä toisen liikuttavan uutuuden Wii Sports Resot -pelin kanssa. Nintendolta on myös mukana nelinpeliä tukeva Wii Sing -laulupeli, joka julkaistaan 13.11 sekä New Super Mario Bros, joka julkaistaan 20.11.

Xbox 360 osastolla pääsee kokeilemaan uutta Forza 3 -autopeliä aidossa ajopenkissä ja Lips: Number One Hits laulamista suurella stagella. Microsoftilta on myös vahvasti esillä juuri julkaistu Windows 7 sekä Windows Phone puhelimia.

Activisionilta mukana muun muassa Assasin’s Creed 2 sekä Batman Arkham Asylum. Activision-Blizzard tuo messupelattavaksi uudet musiikkipelit DJ Hero ja Band Hero -pelit. DJ Hero pelissä on oma levylautasohjain, jossa pääsee kokeilemaan omia miksaus- ja skätsäys-taitojaan.

Kotiteatteri

Kotiteatterin kuvalähteistä paikalla on ainakin Epsonin uusi huippumalli Epson EH-TW5500. Epsonin osastolla voi myös tehdä projektoriostoksia ja jokainen messuilta projektorin ostanut saa kaupan päälle Lumikki ja seitsemän kääpiötä Blu-ray & DVD-combo elokuvan mukaansa. Maksuvälineenä huolitaan luottokortti. Täytyy käydä vilkaisemassa mitkä ovat messuhinnat jo torstaina.

Jos Bang & Olufsenin BeoVision 4 jättitelevisio on messuilla esillä, se tuskin jää huomaamatta. 103-tuumainen plasmatelevisio moottoroidun lattiajalustan päällä on varmasti vaikuttavan näköinen. Televisioon on mahdollista kytkeä jopa 14 BeoLab kaiutinta, joten surround äänetkin ovat turvattu tämän jättiläisen ympärillä.

Tietokoneet

Nokia esittelee uutta Nokia Booklet 3G -minikannettavaansa messuilla. Itseäni ainakin kiinnostaa kokeilla onko tämä kalliimpi miniläppäri paremmalla näytöllä ja tyylikkäämmällä ulkokuorella hintansa arvoinen. Nokia Booklet 3G tulee Windows 7:lla varustettuna, joka on varmasti myös laajasti esillä messuilla. Myös Fujitsu, Acer, Asus ja Sony esittelevät omia uusia Windows 7 mallejaan messuilla.

Aika vähän on etukäteen ollut tiedotteita messujen tarjonnasta ja uutuuksista, joten täytyy mennä itse paikanpäälle etsimään lisätietoa. Koitamme saada paljon kuvia ja tietoa julkaistua etukäteen, jotta tiedätte mitä kaikkea Digiexpo 2009 messuilla kannattaa lähteä katsomaan. Lisäilen tämän uutisen loppuun linkit artikkeleihin ja kuviin, joita messuilta tulee otettua. Kannattaa myös hakea tekniikanihmelapsi.comin RSS-syöte, jos et ole sitä vielä tilannut.

Oletko sinä menossa Digiexpo messuille tänä vuonna? Kerro kommenteissa mitä sinä olet menossa mesuilla katsomaan ja osallistu keskusteluun.

Digiexpo 2009 info

  • finnexpo.fi/digiexpo
  • Aukioloajat:
    pe 30.10. klo 12-20
    la 31.10. klo 10-19
    su 1.11. klo 10-17
  • Pääsylippujen hinnat:
    aikuiset 13 €
    lapset (7-15 v.) 9 €
    alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.
    opiskelijat 9 €
    eläkeläiset 9 €
    varusmiehet 9 €
    perhelippu (2 aik + perheen alle 16 v. lapset) 28 €
    ryhmät (väh 10 hlöä) 9 €/hlökokoaikalippu
    aikuiset 20 €
    lapset, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet 14 €
    -lippu on henkilökohtainen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *