Brittiläinen Channel 4 aloittaa 3D-lähetykset

elokuvat Lisää kommentti

Brittiläinen Channel 4 ilmoitti alkavansa lähettämään tietääkseni ensimmäisenä televisiokanavana 3D-lähetyksiä. Alkuun 3D-lähetykset käsittää, joitain yksittäisiä ohjelmia, jotka esitetään käyttäen Color Code-teknologiaa.

Ilmeisesti 3D-lähetyksien seuraaminen ei vaatine uusia televisiohankintoja. Lähetyksiä seurataan ilmeisesti ilmaiseksi Channel 4 -asiakkaille jaettavilla 3D-laseilla. hdtv-newsin artikkeli jättää asian lasien kohdalta hieman avoimeksi. Olettaisin lasian olevan samanlaisten aktiivisesti polaroivien lasien, joita käytetään tällä hetkellä vaikkapa Flamingon ja Tennispalatsin 3D-näytöksissä.

Ohjelmisto vaihtelee alkuun pienistä 3D-videoista mahdollisesti jatkossa esitettäviin kokeiluihin täyspitkillä 3D-elokuvilla. Materiaalia kyllä ainakin jatkossa olisi tiedossa enemmänkin ja 3D-teattereihin sitä tulee kokoajan lisää. Saa nähdä koska euroopassa nähdää ensimmäinen täysin 3D-lähetyksiä näyttävä kanava. Mielenkiinnolla odotan myös suomalaisten kanavien avausta 3D-maailmaan.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

2 Kommenttia artikkeliin “Brittiläinen Channel 4 aloittaa 3D-lähetykset”

  1. Pete Says:

    Mielenkiinnolla odotan suomalaisten kanavien todellista avausta HDTV:n osalta. Vasta Nelonen lähettää HD:ta ja sekin vain kaapelissa (en laske maksullisia kanavia joukkoon). Ensimmäisten joukossa olimme pudottamassa analogisia kanavia pois, mutta olemme pahasti jäljessä niissä lupauksissa joita annettiin. Haluamme sitä parempaa kuvanlaatua!!!

  2. Erik Says:

    Tosiaan ensiksi tietysti olisi kiva saada ne HD-kanavat. 🙂

    Kuvanlaatukin nykyisellään on digikanavissa aika masentava. MM-kisojen lähetyksissä YLElläkin tuli pahimmillaan semmoista pikselikuraa, että huhhuh.

    Tätä vielä pahentaa isompi telkkari niin eipä siinä pahimmillaan juoksijoista erottanut paljoa muuta kuin kansallisuuden puvun väreistä.

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja