Logitech julkaisi Harmony One adapterin PS3:lle

logitech-harmony-one-remote

Logitech on vihdoinkin tuonut markkinoille Harmony One kaukosäätimen adapterin, jolla kaukosäädintä pystytään käyttämään Playstation 3:sen kanssa. Playstation 3 ei sisällä normaalia infrapunavastaanotinta. Sen sijaan Playstation 3:n oma kaukosäädin toimii Bluetooth-yhteydellä. Adapteri ottaa vastaan kaukosäätimen infrapunasäteitä ja muuntaa ne Playstation 3:n ymmärtämään Bluetooth-muotoon. Adapteri toimii erillään Playstation 3:sta omalla muuntajallaan, joten se ei tule tarvitsemaan vapaata USB-porttia PS3-konsolissa.

Logitech Harmony One on ohjelmoitava yleiskaukosäädin, jolla pystyy ohjaamaan käytännössä mitä vain kotiteatterin laitteistoista. Itse en ole vielä onneksi ostanut mitään yleiskaukosäädintä saatika PS3:n omaa kaukosäädintä. Nyt voisikin siis hyvillä mielillä ostaa tuon Harmony Onen eikä tarvii toista kaukosäädintä PS3:n ohjailuun. PS3:a pystyy kyllä ohjaamaan tietenkin sen omalla ohjaimella ja tähän asti se onkin riittänyt hyvin, vaikkakin sen käytännöllisyys on aika huono.

Adapterin voi löytää jo nyt kaupoista yhdysvalloissa, mutta eurooppaan sitä voi odotella julkaistavaksi elokuussa. Yhdysvalloissa adapterin suositushinta on $59.90. Euroopassa hinnan voi odottaa olevan mitä vain 50-70 euron väliltä. Hinta on kyllä hieman suolainen pelkästä adapterista ja Logitech mietti julkaisevansa kaukosäätimestä version, jossa Bluetooth olisi rakennettuna sisään. Ilmeisesti Logitech ei kuitenkaan halunnut pakottaa nykyisiä Harmony Onen käyttäjiä ostamaan uutta kaukosäädintä tämän takia. Omasta mielestäni olisi kuitenkin hauska nähdä kaukosäädin, jossa ominaisuus olisi jo sisään rakennettuna.

Linkit

1 thought on “Logitech julkaisi Harmony One adapterin PS3:lle”

  1. Ne koittaa saada PS3:sta todellista viihdekeskusta.
    No tämä kapula vie sitä askeleen oikeaan suuntaan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *