Singstar Suomipop esiintyjät, kappaleet ja biisilista

singstar_langattomat_microfonit

Singstar pelisarja on ollut Playstationille erittäin hyvä myyntivaltti, jonka eri versiot näyttävät kiipeävän jatkuvasti myydyimpien pelien listoille niin Suomessa kuin muualla maailmallakin. Yksi suuri syy menestykseen myös täällä Suomessa on ollut lokalisointi eli kotimaisten kappaleiden tarjonta ja saatavuus. Playstation 3:lla SingStar laulupeleihin saa ladattua uutta sisältöä netistä Playstation Networkista. Yksi myydyimmistä SingStar peleistä on ollut SingStar SuomiRock, joka on julkaistu vain PS2 versiona. Joulukuussa tuleen päivityksen jälkeen tämä SingStar SuomiRock versio on toiminut myös kaikissa PS3 konsoleissa. Peliä varten täytyy kuitenkin olla joku PS3 SingStar versio, jotta PS2:n SuomiRock version kappaleet saa käyttöönsä.

Nyt SingStar pelisarja saa tässä kuussa uuden version, joka on täynnä pelkästään kotimaisia artisteja ja heidän kappaleitaan. Artisteista löytyy muun muassa seuraavia esiintyjiä; Anna Abreu, Disco, Eppu Normaali, Finteligens, Jonna Tervomaa, Kim Herold, Kristiina Wheeler, Happoradio, PMMP, The Rasmus, Aikakone, Irina ja Scandinavian Music Group. SingStar SuomiPop kappalelistaa ei ole vielä virallisesti julkaistu, mutta päivitän sen heti tähän uutiseen, kun saan biisilistasta varmuuden. Nyt kun SingStaria varten on julkaistu myös langattomat mikrofonit, on Xbox 360 ja Lips aika kovan haasteen edessä, koska aikaisemmin juuri langalliset mikrofonit olivat suurin miinus SingStar pelissä verrattuna Lipsiin. Lipsiin on kyllä julkaistu mukavasti uutta ladattavaa laulettavaa Xbox Liveen, mutta kotimaiset ja suomenkieliset kappaleet loistavat vielä toistaiseksi poissaolollaan.

SingStar julkaistaan Playstation 3:lle 29.4 ja saataville tulee myös paketteja jossa on mukana joko langalliset tai langattomat mikrofonit.

Huom! SingStar SuomiPop julkaistaan myös PS2:lle!

SingStart SuomiPop PS3
Tilaa SingStar SuomiPop täältä!

SingStar SuomiPop kappaleet ja esiintyjät

Aikakone, Odota

Anna Abreu, End Of Love

Anna Eriksson, Huojuva talo

Cheek, Liekeissä

Disco, Ilkeitä asioita

Don Huonot, Seireeni

Elastinen, Anna soida

Eppu Normaali, Suolaista sadetta

Eppu Normaali, Joka päivä ja jokaikinen yö

Fintelligens, Hoida homma

Happoradio, Che Guevara

Happoradio, Hirsipuu

Irina, Pokka

Jonna Tervomaa, Lapikulkumatkalla

Jonna Tervomaa, Rakkauden Haudalla

Kemopetrol, Child Is My Name

Kim Herold, Social Butterfly

Kristiina, Wheeler Sunny Day

Movetron, Ei kenenkaan maa

Negative, Won’t Let Go

Neon 2, Tässä talossa

Olavi Uusivirta, On niin helppoo olla onnellinen

PMMP, Joutsenet

PMMP, Matkalaulu

Retropop, Pieni Ja Ihmeellinen

Scandinavian Music Group, Hölmö rakkaus

Scandinavian Music Group, Minne Katosi Päivät

The Rasmus, Livin’ In A World Without You

Ultra Bra, Sinä Lähdit Pois

Uniklubi, Kaikki Mitä Mä Annoin


Tilaa SingStar SuomiPop PS3:lle täältä!

57 thoughts on “Singstar Suomipop esiintyjät, kappaleet ja biisilista”

 1. No siinähän se on kivasti jonossa julkaistu se SingStar SuomiPop biisilista. Ei vainiskaan, oli vaan tänään vasta julkistustilaisuus tuolle pelille, joten ei voinut julkaista virallista kappalelistaa ennen sitä. Tein tämän uutisen ja otsikon sitä varten, että näkyy Googlen hauissa jo valmiina, kun on sivu indeksoitu oikeilla hakusanoilla ja tänään sain päivittää kaikki kappaleet näkyviin. Muutamilla webbi sivuillahan nämä SingStar SuomiPop biisit olivat näkyvillä ilman lupaa jo pariin otteeseen etukäteen. 😉

  Julkistusbileistä tuli mukaan myös arvostelukappale ja langattomat mikit, joten jonkinlaista arvostelua tästä laulupelistä on tulossa jossain vaiheessa. Ehkä saan jopa Lips vs. SingStar arvostelunkin tehtyä pienen testailun jälkeen.

  Mielestäni ihan hyvä kattaus tuo biisivalikoima on kotimaisia hittibiisejä, niin uusia kuin vanhoja klassikoitakin. Ehkä itsekin voisi vähän tutustua suomirapin alkeisiin Cheekin, Elastisen ja Fintelligensin avustamana.

 2. Loistava bilepeli(lue kännipeli) Saa hyvän fiilarin enneku lähtee baariin pyöriin 😉

 3. ite enkyllä kuuntele musiikkia (saati laula) mutta ihan mukavasti lauluja silti löytyy

 4. Pingback: Suomen myydyimmät pelit vkot 15-16 | tekniikanihmelapsi.com

 5. Ei ole tulossa SingStar Suomi Pop Playstation 2:lle näillä näkymin. Nämä kappaleet eivät myöskään ole ladattavana Playstation Networkissa PS3:lle, joten jos haluaa näitä kappaleita laulaa, niin pitää olla PS3 ja oikeasti ostaa koko SuomiPop SingStar levy. Luulisi joidenkien biisien tulevan myös ladattavaksi, kuten aikaisimmistakin SingStar SuomiRock ja SingStar Legendat levyistä on tullut. Toisaalta aikaisemmin ei PS2 version SingStar pelit toimineet PS3:ssa, kuten nykyään, joten ehkä sen takia ne tulivat ladattavaksi PS3:lle. Tällä hetkellä saa eniten irti SingStar pelisarjasta PS3:n kanssa, koska kaikki PS2 versiot toimivat ja lisää ladattavia kappaleita tulee jatkuvasti lisää Playstation Networkiin.

 6. Yhdyn edellisiin kysymyksellä miksei suomipoppia tuu ps2: selle? ja toimiiko siis legendat ja suomirock sitten ps3:sella? 🙂

 7. Typerää touhua

  Mielestäni on typerää, ettei kyseistä peliä julkaista ps2:selle ollenkaan. Kaikki tuntemani ihmiset, ketkä sings star pelejä omistavat, pelaavat niitä ps2:sella, itseni mukaan lukien. Todennäköisesti pelin myyntiluvutkin laskevat, koska ps2 pelaajia on todella paljon. Miksei peliä julkaistu ps2:selle, kerran ps2 pelit käyvät myös ps3:seen? En ymmärrä 😮

 8. Singstar Legendat oli PS2 suosituin peli 2008. Paljonko PS2 vs PS3 konsolien määrä Suomessa? Markkinoinnillisesti typerä päätös ettei tehdä PS2:lle tosin tuleeko viiveellä että saadaan herkimmät ostamaan se PS3 konsoli ja sitten kerätään PS2:seen jääneet asiakkaat pelin piiriin. PS2 konsolia myydään edelleen ja käy kaupaksi.

 9. TYPERÄÄÄÄ

  Minun mielestäni tämä kyseinen Singstar pitäisi julkaista myös PS2:sella !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:@:@:@:@:@:@:@ ################################################################################################### STNA!

 10. TYPERÄÄ TOUHUA!

  poistitte juuri asiallisen kommentin!!!!!!!!! :@
  ihmisillä on sananvapaus!
  singstar PS2:selle!! :@

 11. TYPERÄÄ TOUHUA!

  rahan ahneita!!!!!!!!!!!!! olen PA 🙁
  aina ei voi voittaa lotossa.

 12. TYPERÄÄ TOUHUA!

  jos singstar ei ilmesty PS2:selle, niin viillän ranteeni auki hammasharjalla !!!!! ;<

 13. Miksi hitossa tota ei voi tulla myös ps2:lle?! Enemmistö kuitenkin omistaa ps2 jolla ne pelaa singstaria. HUOHUOHUOH!!!

 14. piizu96/mursu12

  Siis tosi ei kivaa ku se tulee pleikka 3 ja se maksaa ainaki 400 euroo nii ei oo varaa siihe!! Toi sais tulla mieluummi pleikka kakkoselle,ku siin onn yks Anna Abreun biisiki!!

 15. piizu96/mursu12

  Siis tosi ärsyttävää kun kaikil ei oo varaa pleikka 3 enemmistöl on varmaa kakkonen,mut viel joku vitun kolmonen joka maksaa noin 400 euroo!!

 16. Jos joku vielä miettii tuleeko SingStar SuomiPop Playstation 2:lle, niin ei tarvitse tuskailla enää. Kesäkuussa julkaistaan singstar suomipop ps2:lle joten ei tarvitse ostaa wiitä kostoksi, muuten kyllä suosittelen wiin ostamista vaikka wii fitin takia. Eipä siinä kauaa mennyt, kun julkaistiin, joten itse luulen että oli jo valmiina tuo PS2:n SuomiPop versio ja odottivat vaan että miten jengi reagoi tilanteeseen ja että saisivat hätäisimmät ostamaan PS3:n sen toivossa, että PS2:lle ei SingStaria tulisi. Noh ne ketkä ovat jo ehtineet ostamaan PS3:n, niin laulettava ei ainakaan lopu kun on SingStore, josta saa ostaa lisää laulettavaa lähes loputtomasti.

 17. Jees! Todellakin onneksi tämä tulee PS2. Ihmettelen tosin mikseivät sitä julkaisseet samaan aikaan PS3 kanssa, kuitenkin olettaisin tämän olevan enemmän ns. “likkojen peli” ja naispuolisethan ei ole kaikki niin pelikonsolien perään joten olisi ollut parempi julkaista tämäkin suosiolla vain sille kakkoselle. 😀

 18. JEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ################################################################# nyt en viillä ranteitani auki hammasharjalla vaan…… PS kakkosella !! :DDDDDD 8DDDDD XDDDDDdDD

 19. en oo nähny sitä missää, kuitenki vaan valehtelee et se tulee kkkkakkosel mut oikeesti ei tuu :@@@@@@@ 🙁

 20. tosi hyviä biisejä sieltä löytyy itelläni on singstar suomirock siinä ei oo niin hyviä kun tässä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *