Huhuja Plasmamarkkinoilla, lähteekö LG pois pelistä?

lg_plasma

Viimeisimpien huhujen mukaan LG olisi lähtemässä pois plasmamarkkinoilta. LG itse on kuitenkin ehtinyt jo kieltää huhujen todenperäisyyden. Samalla LG myös mainitsi keskittyvänsä enemmän 50 tuumaa ja suurempien plasmojen valmistamiseen. Aiemmin Pioneer ja Vizio ovat jo ehtineet lopettaa plasma puolella, joten LGn lähtemisen jälkeen oikeastaan vain Panasonic jäisi mukaan peliin isoista valmistajista

Olisi mielestäni harmillista jos plasmat häviäisivät kokonaan pois markkinoilta niiden paremman kuvanlaadun ja mustan syvyyden takia. Pelkästään Pioneerin Kurojen jääminen pois tekee suuren raon highend puolelle. Nähtäväksi jää tuleeko OLED-televisioista loppuenlopuksi plasmojen kanssa kilpailecaa LCD-teknologiaa.

Linkit

2 thoughts on “Huhuja Plasmamarkkinoilla, lähteekö LG pois pelistä?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *