Dolbylta uutta 3D videotekniikkaa kotiteatteriin

kotiteatteri, video Lisää kommentti

dolby

Dolby, joka on tunnettu ääniteknologian puolelta kuten Dolby Stereo, Dolby Digital ja uusimmista Dolby TrueHD äänikodekeistaan on astunut mukaan taisteluun 3D videoteknologian kehityksestä. Dolby aikoo esitellä uutta 3D teknologiaansa tämän buoden CES-messuilla. Dolbyn mukaan teknologia toimisi nykyisillä standardeilla 3D näytöillä.

Vastaavaa teknologiaa on kehityksessä mm. Panasonicilla, mutta heidän teknologiansa tulisi todennäköisesti vaatimaan uusien näyttöjen ostamista.  Olisi kuitenkin hauska saada tällekin puolelle lisää kilpailua ja etenkin on mielenkiintoista kuinka Dolby tulee onnistumaan ensimmäistä kertaa kotiteattereissa videoteknologian kanssa. Kieltämättä Dolbyn kokemus stereoäänien tuottamisen kanssa voi auttaa 3D kuvan tuottamisen kanssa. Nähtäväksi jää kuinka Dolby tulee onnistumaan yrityksensä kanssa.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4.20 out of 5)
Loading...

5 Kommenttia artikkeliin “Dolbylta uutta 3D videotekniikkaa kotiteatteriin”

 1. Panasonic ja Blu-ray 3D = 3D Full HD | tekniikanihmelapsi.com Says:

  […] Dolbylta uutta 3D videotekniikkaa kotiteatteriin […]

 2. Mika Latvala Says:

  3D se tuntuu olevan tulevaisuus.

 3. Jyri Väätäinen Says:

  Ihan mielenkiintoinen.

 4. Dat Hoang Says:

  3D tulee eikä pysähdy

 5. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli.

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja