Plasmatelevisioiden myynti kasvaa

HD Ready, kotiteatteri Lisää kommentti

panasonic_plm103_468.jpg

Plasma-teknologia ei näytäkään niin haudatulta kuin joskus on, ehkä luultu. Teräväpiirtoisten televisioiden yleistyessä myös plasmatelevisioiden myynti on kasvanut. DisplaySearch yhtiön mukaan plasmojen myynti kaikilla toimittajilla olisi kasvanut keskimääräisesti noin 37%. Mielestäni aika hyvä tulos näinkin pitkään markkinoilla olleella teknologialla nykyisessä taloustilanteessa. Suurin plasmojen toimittaja on edelleen Panasonic. Suurimpina syinä plasmojen hyvään menekkiin on pidetty juurikin teräväpiirron yleistymistä ja plasmatelevisoiden halpenemista. Saman yhtiön mukaan LCD-televisioiden myynti kasvaisi noin 26% vuoden 2008 aikana.

Plasmoja joskus vaivanneet ongelmat mm. kuvan palamisessa kiinni telkkariin on korjattu aikojen kuluessa ja tällä hetkellä plasma on mielestäni, ehkäpä paras teknologia myynnissä olevien televisioiden suhteen. Itseä ehkä ihan pikkasen harmittaa kun menin loppujenlopuksi ostamaan Sonyn Bravia mallisen television. Noh sentään kaveri töissä päätti ostaa plasman, paremman kuvanlaadun ja kontrastin toivossa. Saa nähdä mitä OLED-tekniikka tuo tullessaan, mutta tällä hetkellä plasmat ovat mielestäni kukkona tunkiolla.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.33 out of 5)
Loading...

14 Kommenttia artikkeliin “Plasmatelevisioiden myynti kasvaa”

 1. plasmatelevisio... Says:

  …on yhdyssana.

 2. Halooo Says:

  Edelliselle: Mikset ilmoita samalla, että esim. 26% kirjoitetaan oikeaoppisesti 26 %, kuten minkä tahansa muuta lukua prosenttimerkin kanssa? Niin, ketäöän ei yleensä haittaa… Plasmatelevisio on kyllä yhdyssana. Jos kiinnostaa, etsi täältä monta muuta yhdyssanavirhettä…

 3. Erik Says:

  Kiitos plasmatelevisio kommentista, yritän kyllä parantaa oikeinkirjoituksessa.

 4. Jyri Väätäinen Says:

  Plasmatelevisiokommentti on itse asiassa yhdyssana mutta eipä minua ainakaan haittaa… Kauheaa valitusta yllä olevilla. 😀

 5. Jyri Väätäinen Says:

  Tai vaihtoehtoisesti sen voisi kirjoittaa muodossa plasmatelevisio-kommentti, joka tarkoittaisi siis kommenttia, jonka nimi/sisältö on plasmatelevisio. Tosiaan, ei minua ainakaan virheet haittaa! Jokainen kirjoittaa omalla tavallaan, kaikki eivät ole äidinkielen maistereita, eikä tarvitse olla, kunhan teksti on muuten ymmärrettävää.

 6. Jyri Väätäinen Says:

  Nimimerkki plasmatelevisio…

  Kysymys: Mikset muuta Lappeen rantaan? Anteeksi, oli pakko. 😆

 7. Sami Laakkonen Says:

  Kyllä täällä saa huomauttaa kirjoitusvirheistä. Emme ota niitä ollenkaan henkilökohtaisesti eivätkä ne sivustoa tai kommentteja rumenna 😀 Itse painin lähes joka päivä jonkun yhdyssanaongelman kanssa.

 8. Jyri Väätäinen Says:

  Jos olen paikalla, niin kannattaa kysellä minulta, blogini sivupalkista löytyy Messenger-kohta. Autan kyllä mielelläni vaikka itsellenikin tulee joskus tilanteita, että tuleekohan yhteen vai erikseen… Ongelmakohteita voivat olla esimerkiksi tämänkaltaiset sanat “itseasiassa, samantien yms.”. Kaikki em. sanat tulevat aina erikseen. Kyllä itsekin painin satunnaisesti näiden kanssa, apuna käytän Voikkoa ja Googlea. 🙂

 9. Jyri Väätäinen Says:

  Tietysti myös oma pää on aina kuumana, kun bloggaan artikkeleita blogiini. Varmasti virheitä löytyy minunkin tekstistä, oli ne oikeita virheitä, näppäilyvirheitä tai vaikka huolimattomuusvirheitä Näitä edellä mainittuja virheitä tekevät kaikki ja virheitä on varmastikin jokaisella internetsivustolla.

 10. Mika Latvala Says:

  Luultavasti on oikein mainittava, että tämä kommenttini liittyy itse asiaan:

  Kukas tuolta verhon takaa kurkistaa? Muuten aika isoja nämä TV:t nykyäänkin…

 11. Jyri Väätäinen Says:

  No ei tullut mieleen sana nainen?

 12. Mika Latvala Says:

  Nainen ei vastaa kysymykseen “kuka” ?

 13. Mika Latvala Says:

  Mutta itse tv:t alkavat olla jo vähän liian isoja. Joskus kohdataan sekin ongelma, ettei televisio mahdu taloon.

 14. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli. Hyvä artikkeli. Hyvä artikkeli. Kiitos.

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja