Google ja CBS tuovat täyspitkät TV-jaksot YouTubeen

video Lisää kommentti

images.jpeg

Google ja Yhdysvaltalainen televisioyhtiö CBS ovat päässeet sopimukseen, joka tuo täyspitkien televisiojaksojen näyttämisen Youtube-palveluun. Aiemmin Youtubessa on ollut vain lähinnä pilkottuja TV-sarjoja, joidenka esitysoikeudet ovat olleet vähän niin ja näin. Nyt kuitenkin esitysoikeuksista on päästy virallisesti sopimukseen. Ilmeisesti sopimusneuvotteluita on käynnissä muidenkin televisiöyhtiöiden kanssa ja jatkossa voidaan nähdä vielä lisää TV-sarjoja. CBS sopimukseen kuuluu alustavasti ainakin Star Trek, MacGyver, Beverly Hills 90210 ja The Young and the Restless (tunteita ja tuoksuja? =). Sarjat tuntuvat olevan vielä vähän vanhoja, mutta ainakin päänavaus on tehty.

TV-sarjojen kuvanlaatuun ei ole vielä mitään tietoa, mutta YouTube on samaan aikaan tuomassa markkinoille uutta TheatreView-palveluaan, joka tarjoaisi pidempiä ja aiempaa parempilaatuisia videoita. Myöskään TV-sarjojan ilmaisuus ei ole tiedossa, mutta itse ainakin olettaisin sarjojen olevan ilmaisia ja perustuvan johonkin mainostoimintaan.

Saa nähdä tekeekö YouTube tällä päänavauksellaan saman vallankumouksen televisio, ja miksei myös elokuvien suhteen kuin aiemmin online videoiden kanssa.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

4 Kommenttia artikkeliin “Google ja CBS tuovat täyspitkät TV-jaksot YouTubeen”

 1. Erik Says:

  Voisin näemmä lisätä, että palvelu on ainakin alkuun tarjolla vain jenkkiläisille.

 2. Mika Latvala Says:

  Siis ei kun katselemaan! TV-sarjatko ovat vieläkin vain jenkeille?

 3. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli.

 4. Dat Hoang Says:

  alkaako jaksojen katselu sitten maksamaan

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja