3D saapuu Blu-raylle

Blu-ray, elokuvat Lisää kommentti

 

Aiemmin uutisoimme Philipsin kehittelevän 3D-teknologiaa Blu-ray-soittimille. Nyt 3D-leffoja on tulossa markkinoille. TDVision niminen yhtiö on tuomassa 15 3D-leffaa vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi New Line Cinema on tuomassa Matka maan keskipisteeseen elokuvaa Blu-raylle myöskin ennen vuoden loppua.

 Vielä ei ole varmaa mitkä 15 leffaa TDVision ensimmäiseksi on tuomassa markkinoille, mutta tulevat elokuvien Blu-ray-levyt tulevat pitämään sisällään tavallisen 2D-version lisäksi 3D versiot. Näitä sekä Matkaa maan keskipisteeseen pystyy katsomaan tavallisilla teräväpiirto telkkareilla ja 3D-ready telkkareilla. Vielä on epäselvää tarvitseeko Blu-ray-soittimet mitään päivityksiä, mutta epäilen.

Itse kävin parisen viikkoa sitten Flamingossa katsomassa tuon Matka maan keskipisteeseen ja tottuminen 3D-efekteihin tapahtui suhkot nopeasti enkä ainakaan itse tuntenut mitään sivuvaikutuksia tai huonovointisuutta elokuvan jälkeen. Seuraavaksi pitäisikin pähkäillä mistä tuommoisia nykyaikaisia polaroituja 3D-laseja saisi ostettua.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading...

3 Kommenttia artikkeliin “3D saapuu Blu-raylle”

  1. hpguru Says:

    Näin juuri tämän blogin Google-mainoksen omassa blogissani. 🙂 Aiheeseen siis liittyy. Näin sitä kannattaakin markkinoida. Itse en ole perehtynyt tällaisin, ilman markkinointiakin on kiitettävästi väkeä.

  2. Panasonic ja Blu-ray 3D = 3D Full HD | tekniikanihmelapsi.com Says:

    […] 3D saapuu Blu-raylle […]

  3. Jyri Väätäinen Says:

    Hyvä artikkeli.

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja