Red Alert 3 tulossa – lataa ensimmäinen C&C Red Alert ilmaiseksi

Red Alert 3

Olen aina ollut suuri realiaikaisten strategiapelien ystävä, joka alkoi Dune 2:sta. Pelasin tuon Dune 2:n läpi kaverini PC:llä, jossa vierähtikin muutama ilta. Testailin myös Dunea Amigalla, mutta se oli ehkä ensimmäinen peli joka omasta mielestä sujui PC:llä paremmin. Ensimmäisiä Command & Conquer pelejä tuli pelailtua modeemilla kaverin kanssa useita tunteja putkeen. Vielä tuolloin piti soittaa modeemilla kaverin kotipuhelimeen, jossa peli oli odottamassa soittoa. Viikonloppuisin puhelu maksoi muistaakseni 50 penniä per soitto.

Olen kutakuinkin pelaillut kaikki C&C pelit läpi niiden ilmestymisen jälkeen ja nyt on edessä pakkohankinta, kun tänä syksynä julkaistaan uusi Red Alert 3. Red Alert -sarjassa ovat välianimaatiot aina olleet hupaisen viihdyttäviä suht nimekkäillä näyttelijöillä varustettuna. Tähän uusimpaan painokseen EA onkin panostanut oikein huolella ja näyttelijäkaartista löytyy seuraavia nimekkäitä näyttelijöitä ja julkisuuden henkilöitä:

Red Alert kansikuva

Ensimmäisen Command & Conquer Red Alert -pelin voi käydä lataamassa EA:n Red Alert 3 -sivuilta ilmaiseksi. Tämä lataus ei ole onneksi rajattu pelkästään Yhdysvaltoihin, kuten Far Cry -pelin ilmaisversio joskus taannoin. Red Alertille ei kuitenkaan luvata tukea Vistaan, mutta jotkut ovat saaneet sen toimimaan Windows 98 moodissa. Täytyykin testata itsekin saisiko sen toimimaan Vistassa ja verestellä vanhoja muistoja, kun odottelee uusinta versiota Red Alertista. Mielenkiintoinen uutinen oli, kun Red Alert 3:n kehitys Playstation 3:lle lakkautettiin PS3:n monimutkaisen arkkitehtuurin takia. Red Alert 3 on tulossa tänä syksynä PC:lle ja Xbox 360:lle.

Linkit

15 thoughts on “Red Alert 3 tulossa – lataa ensimmäinen C&C Red Alert ilmaiseksi”

  1. kovin kaikista on kuitenkin total annihilation, joka muutti oman käsitykseni lopullisesti siitä miten rts-pelit tulee toteuttaa pelillisesti.

    nykyään sitten forged alliancea välillä tulee mätettyä, ja peli ei tunnu vanhenevan lainkaan.

  2. Kauan ollut pois päältä. Blogissanikin nykyään mainoksia. Ihmeellisiä mainoksia jos tämänkaltaisia jo nykyään on. Eipä se tosin haittaa, vähän kummallinen kyllä mainokseksi.

  3. Mielestäni tuo Iltasanomien uutis feedi on loistava mainospalikka, koska antaa ajankohtaisia uutisia reaaliajassa lukijoille. Itse olen monesti huomannut kiinnostavia uutisia muilla sivustoilla käydessäni tuollaisen linkki-ikkunan kautta. Tälläkin sivustolla tuo on ihan kohtalaisesti toiminut kävijöiden osalta.

  4. Kyllähän tämä tietoa antaa, joka varmasti kiinnostaa. Itse en vaan uskonut ensimmäiseksi, että tuo olisi mainos siksi kysyin. 🙂

  5. Pingback: Wazzup?! Mitä kirjoitetaan Suomen gadget-blogeissa? | Wautsi.Com

  6. Jos joku tietää nii vois neuvoo mua ja tota “en osaa” kaveria mä oon selaillu tota sivustoa jo varmaan tunnin ja mistään ei löydy sitä mistä sais ladattua sen ekan red alertin 🙁 ;(

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *