Red Alert 3 tulossa – lataa ensimmäinen C&C Red Alert ilmaiseksi

pelit, video Lisää kommentti

Red Alert 3

Olen aina ollut suuri realiaikaisten strategiapelien ystävä, joka alkoi Dune 2:sta. Pelasin tuon Dune 2:n läpi kaverini PC:llä, jossa vierähtikin muutama ilta. Testailin myös Dunea Amigalla, mutta se oli ehkä ensimmäinen peli joka omasta mielestä sujui PC:llä paremmin. Ensimmäisiä Command & Conquer pelejä tuli pelailtua modeemilla kaverin kanssa useita tunteja putkeen. Vielä tuolloin piti soittaa modeemilla kaverin kotipuhelimeen, jossa peli oli odottamassa soittoa. Viikonloppuisin puhelu maksoi muistaakseni 50 penniä per soitto.

Olen kutakuinkin pelaillut kaikki C&C pelit läpi niiden ilmestymisen jälkeen ja nyt on edessä pakkohankinta, kun tänä syksynä julkaistaan uusi Red Alert 3. Red Alert -sarjassa ovat välianimaatiot aina olleet hupaisen viihdyttäviä suht nimekkäillä näyttelijöillä varustettuna. Tähän uusimpaan painokseen EA onkin panostanut oikein huolella ja näyttelijäkaartista löytyy seuraavia nimekkäitä näyttelijöitä ja julkisuuden henkilöitä:

Red Alert kansikuva

Ensimmäisen Command & Conquer Red Alert -pelin voi käydä lataamassa EA:n Red Alert 3 -sivuilta ilmaiseksi. Tämä lataus ei ole onneksi rajattu pelkästään Yhdysvaltoihin, kuten Far Cry -pelin ilmaisversio joskus taannoin. Red Alertille ei kuitenkaan luvata tukea Vistaan, mutta jotkut ovat saaneet sen toimimaan Windows 98 moodissa. Täytyykin testata itsekin saisiko sen toimimaan Vistassa ja verestellä vanhoja muistoja, kun odottelee uusinta versiota Red Alertista. Mielenkiintoinen uutinen oli, kun Red Alert 3:n kehitys Playstation 3:lle lakkautettiin PS3:n monimutkaisen arkkitehtuurin takia. Red Alert 3 on tulossa tänä syksynä PC:lle ja Xbox 360:lle.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

15 Kommenttia artikkeliin “Red Alert 3 tulossa – lataa ensimmäinen C&C Red Alert ilmaiseksi”

 1. JV// Says:

  Hyvä tietää että tuollainen on tulossa. Ihan pakko hankinta 😀

 2. e Says:

  kovin kaikista on kuitenkin total annihilation, joka muutti oman käsitykseni lopullisesti siitä miten rts-pelit tulee toteuttaa pelillisesti.

  nykyään sitten forged alliancea välillä tulee mätettyä, ja peli ei tunnu vanhenevan lainkaan.

 3. Herugrim Says:

  Aww. Tämähän vaikuttaa mahtavalta ja itse olen ainakin odottanut tätä kovasti. Pakko kyllä hankkia kun ilmaantuu. 🙂

 4. hpguru Says:

  Mitä virkaa on tällä iltasanomat-jutulla? En ymmärrä… Selventäkääpä.

 5. Sami Laakkonen Says:

  Olet nähtävästi ottanut mainossuodattimet pois päältä 😉

  Iltasanomat haluaa tarjota tämän blogin uutisnälkäisille lukijoille mainosrahotteista lisäsisältöä tradedoublerin kautta

 6. hpguru Says:

  Kauan ollut pois päältä. Blogissanikin nykyään mainoksia. Ihmeellisiä mainoksia jos tämänkaltaisia jo nykyään on. Eipä se tosin haittaa, vähän kummallinen kyllä mainokseksi.

 7. hpguru Says:

  Itse asiassa poistettu kokonaan kesän loppupuolella. 😉

 8. Sami Laakkonen Says:

  Mielestäni tuo Iltasanomien uutis feedi on loistava mainospalikka, koska antaa ajankohtaisia uutisia reaaliajassa lukijoille. Itse olen monesti huomannut kiinnostavia uutisia muilla sivustoilla käydessäni tuollaisen linkki-ikkunan kautta. Tälläkin sivustolla tuo on ihan kohtalaisesti toiminut kävijöiden osalta.

 9. hpguru Says:

  Kyllähän tämä tietoa antaa, joka varmasti kiinnostaa. Itse en vaan uskonut ensimmäiseksi, että tuo olisi mainos siksi kysyin. 🙂

 10. Wazzup?! Mitä kirjoitetaan Suomen gadget-blogeissa? | Wautsi.Com Says:

  […] * Tekniikan ihmelapsi tiedottaa: Red Alert 3 tulossa! […]

 11. paavo Says:

  red alert on tosi hyvä peli

 12. Dat Hoang Says:

  Pitänee koittaa

 13. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli.

 14. En osaa Says:

  Kun tää menee red alertin sivuille en läöydä sitä red alert 1 downloadii. 🙁

 15. en mäkää Says:

  Jos joku tietää nii vois neuvoo mua ja tota “en osaa” kaveria mä oon selaillu tota sivustoa jo varmaan tunnin ja mistään ei löydy sitä mistä sais ladattua sen ekan red alertin 🙁 ;(

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja