The Ultimate Matrix Collection – Blu-ray

Blu-ray, elokuvat, video Lisää kommentti

Matrix Blu-Ray-kokoelma

Voisin luokitella itseni scififanaatikoksi ja täten yksi suurimmista suosikeistani on Matrix trilogia, varsinkin ensimmäinen osa siitä. Oikeastaan ainut syy miksi en ole vielä ostanut mitään Matrix kokoelmaa on se, että olen odotellut sen ilmestymistä Blu-ray-medialle. Aikaisemmin Matrix on jo julkaistu HD DVD -formaatille, mutta nyt Warner on julkaisemassa Matrix kokoelmaa.

Muistan vieläkin, kun kävin katsomassa ensimmäisen Matrixin leffateatterissa ja esityksen jälkeen oli ihan käsittämätön fiilis. Matrix oli tullessaan oikeastaan ainut leffa siihen mennessä, joka tuli katsottua useamman kerran melkeinpä putkeen. Lisäksi leffa tuntui parantuvan lähes joka istumalta, kun tajusi mistä hommassa on kyse. Eipä siis ollut mikään yllätys, kun odotukset kasvoivat taivaisiin jatko-osien kanssa. Itselleni jatko-osat iskivät suht hyvin, vaikka eiväthän ne oikeastaan tuonneetkaan muuta kuin enemmän ja isompaa toimintaa. Kokonaisuudessaan sarja on kuitenkin erittäin hyvä ja tämä Blu-ray-kokoelma on itseni kohdalla aivan pakollinen ostos. Amazon kertoisi euroopan julkaisupäivän olevan lokakuun lopulla. Virallista julkaisupäivää eurooppaan ei silti tuntuisi vielä olevan tiedossa.

PS. Blade Runner on mahdollisesti parempi. 🙂

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...

5 Kommenttia artikkeliin “The Ultimate Matrix Collection – Blu-ray”

 1. Petri Says:

  Olen itsekin pitänyt tätä silmällä. Minulle kyllä riittäisi ensimmäinen Matrix, kahdesta jälkimmäisestä en niin välitä. Kirjoitathan sitten arviosi BD-julkaisun laadusta kun saat boksin??

 2. Sami Laakkonen Says:

  Erik voisi kyllä arvion tästä paketista kirjoittaa sitten, kun sen saa käsiinsä. Itse voisin vaikka metsästää jostain vielä HD DVD -version, niin voisi vertailla sitten kunnolla pakettien eroja 😉 Kaikki Matrix pätkät löytyvät DVD:llä omasta hyllystä.

  Sitten kun sopiva Blu-ray-soitin ilmestyy omaan laitehyllyyn, niin tämä on kyllä pakkohankinta.

 3. Erik Says:

  Pitäähän tämä hankkia sitten mahdollisimman pian kun ilmestyy.

 4. Dat Hoang Says:

  Kunhan nää tulee 3D:le, niin sitte ostetaan

 5. Jyri Väätäinen Says:

  Hyvä artikkeli.

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja