The Ultimate Matrix Collection – Blu-ray

Matrix Blu-Ray-kokoelma

Voisin luokitella itseni scififanaatikoksi ja täten yksi suurimmista suosikeistani on Matrix trilogia, varsinkin ensimmäinen osa siitä. Oikeastaan ainut syy miksi en ole vielä ostanut mitään Matrix kokoelmaa on se, että olen odotellut sen ilmestymistä Blu-ray-medialle. Aikaisemmin Matrix on jo julkaistu HD DVD -formaatille, mutta nyt Warner on julkaisemassa Matrix kokoelmaa.

Muistan vieläkin, kun kävin katsomassa ensimmäisen Matrixin leffateatterissa ja esityksen jälkeen oli ihan käsittämätön fiilis. Matrix oli tullessaan oikeastaan ainut leffa siihen mennessä, joka tuli katsottua useamman kerran melkeinpä putkeen. Lisäksi leffa tuntui parantuvan lähes joka istumalta, kun tajusi mistä hommassa on kyse. Eipä siis ollut mikään yllätys, kun odotukset kasvoivat taivaisiin jatko-osien kanssa. Itselleni jatko-osat iskivät suht hyvin, vaikka eiväthän ne oikeastaan tuonneetkaan muuta kuin enemmän ja isompaa toimintaa. Kokonaisuudessaan sarja on kuitenkin erittäin hyvä ja tämä Blu-ray-kokoelma on itseni kohdalla aivan pakollinen ostos. Amazon kertoisi euroopan julkaisupäivän olevan lokakuun lopulla. Virallista julkaisupäivää eurooppaan ei silti tuntuisi vielä olevan tiedossa.

PS. Blade Runner on mahdollisesti parempi. 🙂

Linkit

5 thoughts on “The Ultimate Matrix Collection – Blu-ray”

  1. Olen itsekin pitänyt tätä silmällä. Minulle kyllä riittäisi ensimmäinen Matrix, kahdesta jälkimmäisestä en niin välitä. Kirjoitathan sitten arviosi BD-julkaisun laadusta kun saat boksin??

  2. Erik voisi kyllä arvion tästä paketista kirjoittaa sitten, kun sen saa käsiinsä. Itse voisin vaikka metsästää jostain vielä HD DVD -version, niin voisi vertailla sitten kunnolla pakettien eroja 😉 Kaikki Matrix pätkät löytyvät DVD:llä omasta hyllystä.

    Sitten kun sopiva Blu-ray-soitin ilmestyy omaan laitehyllyyn, niin tämä on kyllä pakkohankinta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *