Kiinalaisten tulevat Blu-ray-soittimet

SinoCES 2008

Kiinalaiset yritykset esittelivät tulevia Blu-ray soittimiaan viime viikolla järjestetyillä SinoCES-messuilla. SinoCES-messut ovat vuosittaisen Kiinan elektroniikka ja teknologia alaan keskittyvät messut. Yleensä ottaen näillä messuilla nähdään parhaimpia tulevia uutuuksia ja nimenomaan halpoja semmoisia. =)

Itseäni eniten kiinnostavat julkistukset koskivat tulevia Blu-ray-soittimia, jotka viimeinkin pitäisi luoda pohjaa halpojen Blu-ray-soittimien ja täten koko Blu-rayn läpimurtoon. Viime aikoina on jo muutenkin saatu nousevia myyntituloksia tällä rintamalla, joten tämän pitäisi toivottavasti olla se viimeinen naula arkussa.

Bluray.com on tehnyt kattavan kaksiosaisen artikkelin liittyen Blu-ray-soittimiin ja ennakkovaikutelman mukaan soittimia tullaan julkaisemaan varsin kattavalla markkinasegmentillä. Tulevien soittimien pitäisi kattaa niin halvat kuin laadukkaatkin tuotokset.

Ei muuta kuin innolla odottelemaan jahka näistä jotain saisi jo joulumarkkinoille.

Linkit

19 thoughts on “Kiinalaisten tulevat Blu-ray-soittimet”

  1. Tämä blogi täyttää tänään vuoden. Onnittelut! Menisin nukkumaan jo mutta näin hyvän asian puolesta odottelen kaikessa rauhassa virallista artikkelia joka tulee 7 minuutin sisään. Onnittelut blogille, vuosi on pian bloggailtu ja lisää artikkeleja varmasti tulee tulevaisuudessakin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *