BenQ V2400W – maailman ohuin 24″ näyttö

BenQ V2400W edestä

BenQ:lta on tulossa markkinoille uusi tyylikäs 24″ näyttö, joka on heidän mukaansa ohuin maailmassa. 6,2 cm (2,44 tuumaa) paksuimmasta kohdasta oleva näyttö on saanut vaikutteita muotoiluunsa B-2 Stealth -pommikoneelta ja sen peilimustan viimeistelyn kruunaa siniset LED-hipaisunäppäimet.

4000:1 dynaaminen ja 1000:1 tavallinen kontrastisuhde, 2ms (GTG) vasteaika ja 250 cd/m2 valoisuus arvot viittaavat TN-paneeliin. Paneelista huolimatta ainakin viimeistely on saatu näytössä kohdalleen. Muotoilun alttarilla on jouduttu kuitenkin karsimaan näytön korkeussäätö, mutta itse en ole omassa ViewSonic VX2025wm -näytössä sitä kaivannut. Liitäntä puolelta löytyy DVI, VGA ja HDMI-liitäntä HDCP-tuella. Myyntiin malli tulee Suomessa tämän kuukauden lopulla ja suositushinta on 549€.

BenQ V2400W etukulmasta BenQ V2400W toisesta etukulmasta BenQ V2400W sivusta

Linkit

8 thoughts on “BenQ V2400W – maailman ohuin 24″ näyttö”

 1. Hei Sami!

  Olen tekemässä huomisen aikana oman artikkelin tuosta uutuusnäytöstä ja kuville olisi tarvetta. Voinko käyttää näitä kuvia omassa blogissani, jos lataan ne omalle palvelimelle?

  Mikä ominaisuus on muita samankaltaisia -listan takana? Valitseeko automaattisesti linkit? Jos, niin olisin kiinnostunut tuon nimestä.

 2. Nuo vasemman alalaidan nappulat eivät oikein iske hyvin minun silmääni. Kait siinä sitten joku hieno tarkoitus on kun ne on eritetty itse näytön rungosta.

 3. Pingback: BenQ V2400W tyylikkäänä 24-tuumaisena tietokonenäyttönä - HPWEB

 4. “Nuo vasemman alalaidan nappulat eivät oikein iske hyvin minun silmääni. Kait siinä sitten joku hieno tarkoitus on kun ne on eritetty itse näytön rungosta.”

  Makuasia. Itse tykästyin heti näytön muotoiluun, hinta on taas suolainen. Muutenkin kehittyneempiä ominaisuuksia tältä laitteelta olisin odottanut, kun kerta hintakin niin sanotusti eksoottisen suuri.

  Ei tyylikkyydestä minulla näin paljon irtoa, laatuakin pitää olla. Olisi hyvä kuulla Tekniikan ihmelapsen kommentteja tästä näytöstä, jos tulee arvosteluun asti.

  Kiitos!

 5. Pingback: Tekniikan Ihmelapsi Kirjoittaa: BenQ V2400W - Maailman Ohuin 24? Näyttö | wautsi.com

 6. Pingback: Kuvia BenQ V2400W näytöstä ja Buffalo LinkStation Mini 1TB julkistus | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *