Wal-Mart myy Toshiba HD-A2 soitinta tarjouksessa 98,87 dollarin hintaan

Kuten Kimpe jo mainitsikin minulle aikaisemman Toshiba-uutisen kommentissa ja Afterdawn-sivuilta saamme lukea, niin Wal-Mart on laittanut halvimman HD DVD -soittimen vieläkin edullisemmalla hinnalla tarjoukseen. Olisi mielenkiintoista tietää kuka tämän tarjouksen rahoittajana on. Microsoftilla luulisi olevan kyllä näppinsä pelissä HD DVD:n menestymisen puolesta ja olisi mukava nähdä, että Sony tekisi jonkinlaisen vastaiskun tähän tarjoukseen. Soittimen lisäksi Wal-Mart tarjoaa kolmea HD DVD -elokuvaa 14,96$ kappalehintaan.

Suomessa ja Euroopassa Toshiba HD-A2 mallia vastaava on Toshiba HD-E1. Toivottavasti Toshiba tekee samanlaisen, myös Suomeenkin asti ulottuvan tarjouksen, jossa ostajat saisivat edes 5 HD DVD -elokuvaa laitteen ostajalle, jos ei nyt hintaa noin alas saada vedätettyä. Tietääkseni halvin tapa ostaa Toshiban HD-E1 soitin Suomessa, on tilata se Pixmanian-verkkosivujen kautta.

Linkit

4 thoughts on “Wal-Mart myy Toshiba HD-A2 soitinta tarjouksessa 98,87 dollarin hintaan”

  1. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo 07 messukatsaus - osa 1

  2. Pingback: tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » X360 HD DVD -aseman ostajalle viisi HD DVD -elokuvaa kaupanpäälle

  3. Pingback: Toshiba HD-E1 HD DVD -soitin 249 euroa ja kaupan päälle 5 HD DVD -elokuvaa | tekniikanihmelapsi.com

  4. Pingback: Toshiba alentaa HD DVD -soittimiensa hintoja 40-50% | tekniikanihmelapsi.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *