Wal-Mart myy Toshiba HD-A2 soitinta tarjouksessa 98,87 dollarin hintaan

HD DVD, HIFI, kotiteatteri Lisää kommentti

Kuten Kimpe jo mainitsikin minulle aikaisemman Toshiba-uutisen kommentissa ja Afterdawn-sivuilta saamme lukea, niin Wal-Mart on laittanut halvimman HD DVD -soittimen vieläkin edullisemmalla hinnalla tarjoukseen. Olisi mielenkiintoista tietää kuka tämän tarjouksen rahoittajana on. Microsoftilla luulisi olevan kyllä näppinsä pelissä HD DVD:n menestymisen puolesta ja olisi mukava nähdä, että Sony tekisi jonkinlaisen vastaiskun tähän tarjoukseen. Soittimen lisäksi Wal-Mart tarjoaa kolmea HD DVD -elokuvaa 14,96$ kappalehintaan.

Suomessa ja Euroopassa Toshiba HD-A2 mallia vastaava on Toshiba HD-E1. Toivottavasti Toshiba tekee samanlaisen, myös Suomeenkin asti ulottuvan tarjouksen, jossa ostajat saisivat edes 5 HD DVD -elokuvaa laitteen ostajalle, jos ei nyt hintaa noin alas saada vedätettyä. Tietääkseni halvin tapa ostaa Toshiban HD-E1 soitin Suomessa, on tilata se Pixmanian-verkkosivujen kautta.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

4 Kommenttia artikkeliin “Wal-Mart myy Toshiba HD-A2 soitinta tarjouksessa 98,87 dollarin hintaan”

 1. tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Digiexpo 07 messukatsaus - osa 1 Says:

  […] Wal-Mart myy Toshiba HD-A2 soitinta tarjouksessa 98,87 dollarin hintaan […]

 2. tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » X360 HD DVD -aseman ostajalle viisi HD DVD -elokuvaa kaupanpäälle Says:

  […] kun ehdin miettimään, että eikö Toshiba voisi tehdä Suomessakin jotain kamppanjaa, jossa HD DVD -soittimen mukaan […]

 3. Toshiba HD-E1 HD DVD -soitin 249 euroa ja kaupan päälle 5 HD DVD -elokuvaa | tekniikanihmelapsi.com Says:

  […] Elokuvat saa kun hankkii jonkun Toshiban HD DVD -soittimista; HD-XE1, HD-EP35, HD-EP30, HD-EP10 tai HD-E1. Tuossa HD-E1 mallissa ei ole Full HD 1080p tukea ja siitä puuttuu myös analogiset 5.1 ääniliitännät. Näitä liittimiä tarvitaan, jos halutaan siirtää uudet äänistandardit vahvistimeen, jossa ei ole HDMI-liitäntää. Puutteet ovat siis marginaaliset ja soitin kävisi hyvin vähän vanhempaan tai keskinkertaisempaan teatteriin, jossa taulutelevisio on HD Ready merkinnällä ja AV-vahvistimesta ei löydy HDMI-liitäntää. Euroopan HD-E1 malli on Amerikassa mallinimeltään HD-A2, jota on myyty käsittämättömään 99$ alehintaan. […]

 4. Toshiba alentaa HD DVD -soittimiensa hintoja 40-50% | tekniikanihmelapsi.com Says:

  […] 399 dollarin välillä. Jotkut kaupat ovat myyneet Toshiban HD-A2 soitinta jo viime vuoden puolella alle sadan dollarin, joten saa nähdä tuleeko tämä alennus laskemaan hintoja siitäkin alemmaksi. Hinnan alennuksen […]

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja