PlusTV näkyy kolme päivää ilmaiseksi antennitalouksissa

elokuvat Lisää kommentti

Ihan vain muistutuksena kaikille, että PlusTV:n maksukanavat näkyvät syntymäpäiviensä kunniaksi ilmaiseksi DVB-T kodeissa. Seuraavat maksulliset kanavat näkyvät maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona: URHEILU+KANAVA, MTV3 MAX, MTV3 Fakta, Subtv Leffa ja Subtv Juniori, DIGIVIIHDE, SVT Europa, Discovery Channel ja Eurosport. Plustv kortti ei ole pakollinen tässä tarjouksessa ja kaikki plustv kanavapaketin kanavat näkyvät ilman plustv korttia.

Omassa Topfield TF-5100 PVR digiboksissa piti tehdä kanavien haku uudestaan, jotta kaikki uudet kanavat tulivat näkyviin. Samalla tein kovalevylle puhdistuskierroksen, jotta kaikki kiinnostavat ohjelmat mahtuvat talteen myöhempää katselua varten 😉

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading...

2 Kommenttia artikkeliin “PlusTV näkyy kolme päivää ilmaiseksi antennitalouksissa”

  1. erik Says:

    Suosittelisin hankkimaan jotain satelliittia jos vaan mahdollista. Canal digitalilla ja viasatilla vähän väliä hyviä tarjouksia joissa tulee lautaset ja digiboxit mukana asennuksineen. Kuukausimaksut eivät päätä huimaa ja kanavia löytyy jo reilusti enemmän.

    Itsellä oli canal digital edellisessä kämpässä, mutta nykyisessä on onneksi kaapeli-tv.

  2. Jyri Väätäinen Says:

    Satelliitti on ihan kiva, siellä on ilmaiskanavia paljon.

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja