Wal-Mart vahvisti alle 200$ HD DVD -soittimen

HD DVD, HIFI, kotiteatteri Lisää kommentti

Toshiba HD-A2 HD DVD player

Wal-Mart on alkanut myymään Toshiban HD-A2 HD DVD -soitinta 198$ hintaan. Tuohon hintaan se on selvästi halvin teräväpiirtosoitin. Halvin Blu-ray soitin Yhdysvalloissakin on 40Gb PS3 400$ hinnallaan. Tuplasti enemmän!

Toshiban HD-A2 HD DVD -soitin pystyy antamaan kuvaa ulos vain 1080i, mutta HD Ready televisiot tarvitsevat vain 720p ulostulon ja uskon että näitä laitteita on kuitenkin myyty enemmän kuin Full HD televisioita. Laitteesta löytyy HDMI, mutta analogiset ääniliitännät puuttuvat, joten uusimmat HD-ääniraidat täytyy ottaa HDMI-liitännän kautta. Tällä hinnalla ei enää kyllä kannata tavallista DVD-soitinta ostaa, koska laite osaa vielä skaalata DVD-elokuvatkin teräväpiirtoresoluutioon.

Cnet.com:ssa on hyvä ja simppeli videoarvostelu hätäisimmille, jossa kerrotaan laitteen ominaisuudet nopeasti ja selkeästi. Videossa sanotaan laitteen miinukseksi formaattisota, jonka HD DVD voi hävitä, mutta näillä hinnoilla itse en kyllä siihen usko, kun kuluttajat äänestävät kukkaroillaan.

Vielä kun saataisiin tämän hintainen laite Suomeen kodinkoneliikkeisiin ja sama Toshiban tarjous kuin USA:ssa – 5 HD DVD elokuvaa kaupan päälle. Silloin alkaisi teräväpiirtoelokuvat liikkumaan täälläkin kauppojen hyllyiltä ja myös videovuokraamot uskaltaisivat ottaa niitä enemmän valikoimiinsa.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

3 Kommenttia artikkeliin “Wal-Mart vahvisti alle 200$ HD DVD -soittimen”

  1. kimpe Says:

    … ja huomisesta lähtien 98,87 dollarin hinnalla

  2. tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Wal-Mart myy Toshiba HD-A2 soitinta tarjouksessa 98,87 dollarin hintaan Says:

    […] Kimpe jo mainitsikin minulle aikaisemman Toshiba-uutisen kommentissa ja Afterdawn-sivuilta saamme lukea, […]

  3. tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » Toshiba HD-E1 soittimeen 1080p24 firmware päivitys Says:

    […] täyteen 1080p24 resoluutioon. Päivitys tulee myös Toshiban halvimpaan HD-E1-soittimeen, jossa mielestäni aikaisemmin ainoa puute on ollut Full HD -resoluution puuttuminen. Päivityksen mukana tulee myös tuki uusille […]

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja