Playstation 3 tuli markkinoille vuoden liian aikaisin?

Blu-ray, konsolit, linkit, pelit Lisää kommentti

N4G.comin kautta löytyi mielenkiintoinen artikkeli, jonka mukaan PS3 tuli markkinoille vuoden liian aikaisin. Julkaisupäivänä laitteelle ei ollut kovinkaan monta peliä ja ensimmäiset Blu-ray elokuvat olivat vasta tulleet kauppoihin. PS2 myi vielä julkaisupäivänä hyvin (ja taitaa vielä tänäpäivänäkin), joten Sonylla ei olisi ollut mitään kiirettä julkaista konsoliaan liian aikaisin.

Vuoden odottamisella olisi pelejä ollut huomattavasti enemmän tarjolla ja konsolin valmistuskustannuksetkin olisivat varmasti olleet halvemmat. Lähtöhinta olisi jo julkaisussa voitu saada sille tasolle mitä se on nyt ensimmäisen hinnanalennuksen jälkeen (475€ Suomessa).

Itse en konsolisodassa ole kummankaan konsolin puolella, mutta oma veikkaukseni on aina ollut että Microsoftin XBOX360 tulee olemaan tällä kertaa se myydympi ja suositumpi konsoli, vaikka se teknisesti ja laadullisesti jääkin PS3:n varjoon. Mielenkiintoista nähdä kuinka käy tämän joulun jälkeen, nyt kun PS3 on huomattavasti houkuttelevammalla hinnalla hyllyssä ja Blu-ray elokuviakin on tullut myyntiin ja vuokraamoihin.

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

3 Kommenttia artikkeliin “Playstation 3 tuli markkinoille vuoden liian aikaisin?”

  1. Jyri Väätäinen Says:

    Se on yksi ja sama milloin laitteet markkinoille tulevat, kunhan tulevat. Ostajia löytyy silti tuotiin se markkinoille eilen vai viime vuonna.

  2. mikelius Says:

    iteltäkin pleikka löytyy eikä kyllä tainnu tulla yhtään liian aikaseen

  3. Jyri Väätäinen Says:

    Minulla on taas Wii.

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja