Pelaa Quakea Nokian puhelimella

linkit, puhelimet, retro, video Lisää kommentti

Vähän aikaa sitten laitoin linkkiä ScummVM moottorista, jolla pystyi pelaamaan vanhoja seikkailupelejä kännykällä ja monilla muilla alustoilla. Nyt löytyi video jossa kaveri on saanut alkuperäisen Quaken toimimaan Nokian N95:lla.

Pelikäännöksen tekijänä on hinkka-nimikerkillä mbnetissä sivujaan pitävä henkilö ja hänen sekä ohjelman sivut löytyvät täältä. Puhelimessa pitää olla S60 edition 3rd FP1 version käyttöjärjestelmä, kuten esimerkiksi 6110 ja N95. Itse en ole vielä nähnyt pelin toimintaa puhelimessa, mutta kaveri sanoi, että toimii yhtä hyvin 6110 Navigatorissa, kuin tuossa videossa. Hinkka on julkaissut myös QuakeWorld-clientin, jolla pääsee mättämään Quakea netissä kännykällä.

Alla vielä toinen video, jossa peli pyörii Nokia N95 puhelimessa, joka on kytketty televisioon ja peliä pelataan bluetooth näppäimistöllä.

Kiitokset Koiralle juttuvinkistä!

Linkit

Muita samanlaisia juttuja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2.00 out of 5)
Loading...

4 Kommenttia artikkeliin “Pelaa Quakea Nokian puhelimella”

 1. Koira Says:

  Jeh, hyvin pyörii. Oli tarkoitus laittaa sulle videotakin, mutta kun se eh.. pyörii siinä talouden ainossa kännyssä millä voi nauhottaa videota 🙂 N95 versiot toimii parhaiten, lähinnä koska niissä voi valita horisontaalisen ja vertikaalisen näytön välillä. 6110 ja 6120 pelaaminen onnistuu vain pystysuoraan.

 2. tekniikanihmelapsi.com » Blog Archive » www.c64-Longplays.de Says:

  […] Pelaa Quakea Nokian puhelimella […]

 3. Jyri Väätäinen Says:

  Nokioissa on muuten hyvät vakiopelit.

 4. Dat Hoang Says:

  Ei taida resoluutio olla korkee, kun toimii kännykässä

Kirjoita kommentti


WP Theme & Icons by N.Design Studio plustv tarjous canal digital tarjous tietosuoja